Motocicliștii și actorii bârlădeni, uniți pentru a-i ajuta pe sărmani

• Nu mai puțin de 150 de sărmani din Bârlad și împrejurimi au primit, sâmbătă, mâncare caldă gătită de trupa de actori a Teatrului „Victor Ion Popa” în cadrul proiectului „Gătim cu personalități bârlădene”, inițiat de clubul „Bikerboyz” Bârlad.

Proiectul umanitar „Gătim cu personalități bârlădene”, inițiat la începutul lunii mai de clubul motocicliștilor bârlădeni și prin care se dorește prepararea a două feluri de mâncare caldă și distribuirea pachetelor către familiile și persoanele nevoiașe și fără sprijin din oraș în această vreme de pandemie, a ajuns la cea de-a doua săptămână. Dacă, în prima săptămână, a fost invitat să gătească multiplul campion național și balcanic la raliu, Titi Aur, care i-a ajutat pe băieții de la „Bikerboyz” Bârlad și să distribuie pachetele celor sărmani, în cea de-a doua, a venit rândul actorilor de la Teatrul „Victor Ion Popa” din localitate să se alăture proiectului. Respectând măsurile de protecție impuse de autorități, aceștia s-au „înarmat” cu măști și cu mănuși și au trecut efectiv la treabă: au curățat, spălat și tăiat ceapă, cartofi și morcovi și au preparat o delicioasă ciorbă și o tocăniță de mazăre cu castraveți la oțet.

„Actorii Teatrului «Victor Ion Popa» din Bârlad au gătit împreună cu noi, pentru cei nevoiași. Ne simțim onorați cu așa prezență! Mobilizare exemplară a motociliștilor bârlădeni și a fetelor motocicliste din WIMA (divizia din România a Asociației Internaționale a Femeilor Motocicliste – Women International Motorcycle Association, n.r.) care, de asemenea, ne-au ajutat! Masa caldă a fost posibilă cu sprijinul Laurei Giurcă și a lui Ionuț Giurcă. Le mulțumim lui George Sobolevschi, Teodorei Spînu, lui Lucian Arhire, Emilian Trofin, Victor Rusnac, Adrianei Socola, lui Liviu Socola, Răzvan Dumitru Socola, Alexandru Gherasimovici, Dan Adrian Buldum, Virgil Ifrim, Rusu Grațiani, Soranei Chiru, lui Ciprian Chiru, Aurei Trofin și lui Florin Robu”, este mesajul de mulțumire al motocicliștilor bârlădeni.

„Bârlad – Orașul faptelor bune! Oameni simpli, oameni de afaceri, actori, restaurantul Galmondo, restaurantul Ro&Mario și noi, Bikerboyz, ne-am unit forțele, iar împreună am reușit să pregătim, astăzi (sâmbătă, 9 mai, n.r.) 150 de meniuri pentru cei care trec printr-o perioadă dificilă! Pentru prima oară, am reușit să livrăm masa caldă și în afara Bârladului, în satele Călimănești, Vadurile, Gâlteni, Ruși -cartierul intitulat sugestiv -Flămânda! Mulțumim zecilor de oameni din spatele acestor reușite! Aveți tot respectul nostru!”, au mai adăugat pe pagina de socializare membrii clubului Bikerboyz Bârlad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.