Rugbiștii U18 ai CSS Bârlad, victorie „zdrobitoare” în fața focșănenilor

Echipa de juniori U18 din cadrul Secției de Rugby a Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad a jucat, în week-end, cel de-al doilea meci din returul Diviziei Naționale de Juniori (DNJ) – ediția 2023-2024. Competiția se adresează echipelor de rugby în 15, iar „Vulturii” antrenați de Florin Ibănescu și Dan Tufaru au obținut o victorie categorică la această categorie de vârstă.

Astfel, Juniorii II (sportivii U18) au disputat partida sâmbătă, 13 aprilie, pe teren propriu, pe Stadionul „Rulmentul” din Bârlad. Adversar a fost echipa LPS Focșani, care a pierdut partida cu scorul de 0-101 în favoarea „Vulturilor”. La finele minutelor regulamentare de joc, CSS Bârlad a totalizat 15 eseuri și 13 transformări.

După două meciuri din returul campionatului, CSS Bârlad se situează tot pe primul loc în clasament, cu 29 puncte. Este urmată de echipele LPS Suceava (16 puncte), CSS Tecuci (14 puncte), CSS Unirea Iași (4 puncte) și LPS Focșani (0 puncte).

Următoarea partidă pe care o vor disputa rugbiștii U18 este programată pentru 19 aprilie. Meciul se va juca pe Stadionul „Tepro” din Iași, în compania jucătorilor de la CSS Unirea Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.