Accident rutier grav la Arsura. Victima, o femeie de 63 de ani, decedată

Un accident rutier grav a avut loc, ieri-după amiază, la Pâhnești, comuna Arsura. Victima, o femeie de 63 de ani, pieton, a fost găsită de salvatori, cu politraumatisme grave, fiind declarat decesul.

Un accident rutier grav a avut loc, ieri după-amiază, la Pâhnești, comuna Arsura. Victima, pieton, o femeie de 63 de ani, a fost găsită de echipajul Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) de la substanția Huși în stare de inconștiență în urma impactului violent, cu politraumatisme grave.

„Pietonul, o persoană de sex feminin, a fost victima unui accident rutier, fiind lovită de o mașină”, au transmis reprezentanții SAJ Vaslui. La fața locului s-au deplasat și polițiștii rutieri, pentru a stabili circumstanțele producerii accidentului.

În ciuda intervenției prompte a echipajului SAJ, victima accidentului de la Pâhnești, o femeie în vârstă de 63 de ani, care se deplasa ca pieton în momentul în care a fost lovită de mașină, a fost găsită de salavatori fără funcții vitale, fiind declarat decesul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.