O vasluiancă abandonată la naștere își caută mama biologică

O tânără de nici 21 de ani, născută în Vaslui, care a crescut la asistenți maternali și în centre de plasament, își caută familia naturală. Prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, aceasta cere ajutorul internauților, spunând că mama ei biologică se numește Marioara Stănescu și că ar fi avut 14 ani când a născut-o.

În cursul după-amiezei de miercuri, 15 septembrie, o tânără în vârstă de 21 de ani (îi va împlini la sfârșitul lunii), care spune că a văzut lumina zilei în municipiul Vaslui, a postat un mesaj pe pagina de socializare „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”, prin intermediul căreia cere ajutorul internauților. Aceasta spune că se numește Alondra Gabriela Stănescu, s-a născut pe 29 septembrie 2000, în Vaslui, și că, din acest moment, își începe căutarea mamei biologice, menționând că speră într-un final fericit.

„Am așteptat cu mare nerăbdare ziua de astăzi ca să vă pot spune și eu povestea mea. Deși am mari emoții, sper din tot sufletul într-un final fericit. Numele meu la naștere a fost STĂNESCU ALONDRA GABRIELA și sunt născută la data de 29 septembrie 2000, în orașul Vaslui. Sunt în căutarea mamei mele, despre care știu că se numea STĂNESCU MARIOARA și că m-ar fi născut la o vârstă destul de fragedă, 14 ani. Despre mine pot să spun că, până la vârsta de 12 ani, am fost în plasament în diferite familii, după care am fost transferată în centrul de plasament. Astăzi, mai mult ca oricând, îmi doresc să o găsesc pe mama deoarece și eu, la rândul meu, sunt mama a două fetițe minunate și aș avea atât de multe să îi povestesc. Întotdeauna mi-am dorit să am și eu familia mea. Pot spune că acum o am, numai că simt că îmi lipsește ceva, îmi lipsește mama. De asemenea, aș fi foarte bucuroasă dacă aș mai avea frățiori sau surioare, atunci voi avea o familie completă cu adevărat. Vă rog din suflet să mă ajutați, distribuiți anunțul meu, oameni cu suflet minunat, numai așa visul meu de a avea o familie completă o să se poată realiza! Dorința mea ar fi ca orice fel de informație aveți să scrieți în privat acestei pagini, orice fel de comentariu care conține informații despre mama sau familia mamei mele doresc să primesc totul în privat. Vă mulțumesc tuturor!”, este postarea tinerei care își caută mama biologică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.