Spitalul Bârlad face noi angajări

Luna viitoare, Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad organizează concurs pentru ocuparea a încă 12 posturi, dintre care șapte de asistent medical, trei de infirmier, unul de îngrijitor și unul de brancardier.

După ce, în prima jumătate a lunii ianuarie, Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad a încercat să își completeze statul de funcții cu încă 17 posturi, în martie, unitatea medicală va organiza concurs pentru ocuparea altor 12 posturi ce au fost deja vacantate. Este vorba depre un post de asistent medical generalist pentru Cabinetul ORL din cadrul Ambulatoriului Integrat și câte două de asistent medical generalist pentru Compartimentul de Primire Urgențe și Secția de Boli Infecțioase.

De asemenea, se caută două infirmiere pentru Secția Anestezie și Terapie Intensivă și una pentru Secția de Boli Infecțioase, dar și o îngrijitoare și un brancardier pentru Secția Anestezie și Terapie Intensivă. Toate aceste posturi contractuale sunt pe o perioadă nedeterminată, iar dosarele de înscriere pot fi depuse la secretariatul spitalului până pe 18 februarie, ora 14.00, urmând ca probele (scris, interviu și practic – acolo unde e cazul) să se desfășoare pe 2, 5 și 10 martie.

Totodată, conducerea spitalului caută să angajeze și doi asistenți medicali generaliști pentru Compartimentul de Primire Urgențe, însă în acest caz vorbim de angajare pe o perioadă determinată. Pentru aceste două posturi, dosarele de înscriere pot fi depuse tot la secretariatul spitalului, însă până pe 11 februarie, ora 14.00. Proba scrisă va avea loc pe 19 februarie, cea practică pe 24 februarie, iar interviul pe 1 martie.

Toate informațiile referitoare la actele cerute la dosarele de înscriere, bibliografie, tematică, taxa de înscriere, calendarele de desfășurare a concursurilor, etc., pot fi găsite la avizierul unității spitalicești și pe site-ul www.spital-barlad.ro. Relații suplimentare pot fi obținute și la numărul de telefon 0235/416.440, interior 147.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.