Invatamntul vasluian, nitel restructurat

ncepnd de miercurea trecut, respectiv 1 septembrie, o parte dintre angajatii Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Vaslui au fost dati afar, astfel c, pentru anul scolar 2010- 2011, aceleasi domenii vor fi „pstorite” de ceva mai putini inspectori. n primul rnd, unul din cele dou posturi de inspector general adjunct a fost desfiintat, iar ghinionist a fost Cristiana Botan. Din fericire, asemenea unei pisici, aceasta a aterizat n picioare, fiind deja numit director adjunct al Grupului Scolar Industrial „Stefan Procopiu” Vaslui. De asemenea, cea care a ocupat pn acum functia de inspector scolar de geografie, profesorul Irina Buzamt, a fost „uns” director principal al Scolii nr. 10 „George Emil Palade” Brlad, n locul profesorului Marin Bunea. Ca urmare, atributiile sale vor fi preluate de Gina Cucos, inspector scolar de istorie si stiinte socio-umane. Si postul inspectorului scolar de arte, respectiv profesorul Horia Popovici, a fost restructurat, iar atributiile sale au fost transferate la Elena Fociak, inspector scolar de management educational. „Pe lng aceste functii de inspectori scolari, acum au mai fost restructurate si alte cteva posturi nedidactice auxiliare. Este vorba despre dou norme si jumtate de la contabilitate, n prezent rmnnd o norm si jumtate, dar si o norm de la secretariat”, ne-a spus profesorul Vasile Ursanu, inspector scolar general adjunct.

6 COMENTARII

  1. daca nu stiti care e realitatea nu va mai dati cu parerea pe site!o cunosc ca o iubitoare de copii nu ca si reclamele proaste ce ii aduc aceste persoane iresponsabile ce nu stiu realitatea ,!realitatea este urmatoarea~totdeauna o vedeam atasata de acesti copii a gradinitei bacani cu simt de resposnabilitatea nu ceeia ce scrieti. .sa va fie rusine!

  2. dar cine e in top? d na ghimpu ,ce aduce rele tratamente minorilor!!!!!rusine sa va fie d na!cred ca sunt persoane abilitate sa demonstreze adevarul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  3. nu e drept ce executa aceasta d naghimpu!!!!As intreba o daca se comporta asa si cu copilul dumneaei? jalnic ,nu am cvinte stimata doamna!!!!!!!!!!!!!!

  4. asa este, de nedescris ce fel se comporta aceasta , fereasca d zeu sa ai copil la aceasta doamna care nu siu cum a ajuns in invatamant cu bolile ei psihice?e de nedescris cum se comporta aceasta doamna ghimpu !!!!!!!!!!!!cei in drept luati masuri va rog pentru binele copiilor nostri !!!!!!!!!multumim!!!!!

  5. nu se poate asa ceva! e normal sa nu mergem inainte atat timp cat in invatamant exista persoane precum d na ghimpu cocuta care terorizeaza copii si la final de program pleaca cu sacosa de lapte si cornuri de la copii ! ce lege e asta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.