Alte medalii pentru atleti la Nationalele de aruncari lungi

La Bucuresti s-au ncheiat, ieri, dup trei zile de ntreceri, editia din acest an a Nationalelor de aruncri lungi. Dup cele sapte medalii cucerite n primele dou zile n competitiile seniorilor, tineretului si juniorilor I, au urmat altele n concursurile rezervate juniorilor II, III si copiilor I si II.

Principalul protagonist a fost Victor Ionit. Component al clubului Viitorul, acesta a terminat pe primul loc n proba de aruncare a ciocanului, juniori III, cu o performant de 37,97 metri. Ionit, pregtit de prof. Laurentiu Maxim, se anunt a fi o mare promisiune a atletismului romnesc. La ciocan fete, junioare II, Mdlina Costin a ncheiat pe pozitia a doua, cu o aruncare care a msurat 36,60 metri, n timp ce n ntrecerea junioarelor III Simona Ciobotaru a terminat pe acelasi loc, cu 29,02 metri. Proba de ciocan rezervat juniorilor II, la care au luat parte cu sanse la medalii sI vasluienii Adi Viziru sI Alexandru Roznov era n plin desfsurare la ora redactrii acestui material. Demn de remarcat faptul c cei mai multi concurenti dar si medaliati prezenti la ntreceri au fost din Moldova, cu Vasluiul si Romanul la loc de cinste. naintea desfs urrii probei de ciocan, juniori II, sportivii de la clubul Viitorul cuceriser un numr de zece medalii: trei de aur, sase de argint si una de bronz. M pot declara multumit. Totus i, se putea si mai bine. Oricnd este loc de mai bine. Am ncredere c ori Adi Viziru ori Alexandru Roznov va mai cuceri o medalie. De ce nu chiar amndoi. Sperm ca la var s obtinem rezultate nc si mai bune, ne-a spus Maxim. Acesta a mai mentionat si faptul c n zilele de 20 si 21 martie vor avea loc n localitatea Arles (Franta) ntrecerile din cadrul Cupei Europei pentru aruncri de iarn. n competitia rezervat tineretului vor fi prezente si vasluiencele Ionela Vartolomei (greutate si disc) si Oana Baran (ciocan).

1 COMENTARIU

  1. domnul profesor maxim laurentiu munceste foarte mult cu sportivii lui si e un profesor superb,cu ajutorul lui am castigat medalia de aur te iubesc domn profesor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.