Sanitarii brladeni si asteapta cel de-al 13-lea salariu

Chiar dac salariatii din nvtmntul brldean si-au gsit nc de ieri o parte din cel de-al 13-lea salariu pe carduri, angajatii Spitalului Municipal de Urgent „Elena Beldiman” din oras nu stiu cnd si vor primi premiul aferent anului 2009. Pentru c este vorba despre aproape 880 de salariati iar suma necesar se ridic la cteva miliarde bune, conducerea spitalului spune c, probabil, va mai dura ceva pn se vor acorda banii respectivi. ntre timp, angajatii Compartimentului RUNOS se ocup de zor cu calcularea salariului pe luna ianuarie, dup modificrile survenite n urma aplicrii Legii nr. 330/2009, privind salarizarea unitar. „Deocamdat nu putem face precizri n legtur cu data la care se va plti cel de-al 13-lea salariu. Stiu doar c, n acest moment, angajatii Compartimentului RUNOS lucreaz nc la calcularea salariului aferent lunii ianuarie, care va fi pltit n baza Legii 330/2009”, ne-a spus medicul Gabriela Danis, directorul medical al spitalului si purttorul de cuvnt. n plus, indiferent de momentul cnd angajatii spitalului vor intra n posesia celui de-al 13-lea salariu, este posibil ca banii s le fie virati n transe si nu neaparat toti odat. Totul depinde de sumele disponibile din bugetul spitalului.

1 COMENTARIU

  1. De ce stai ascuns perjule si nu iesi sa ne spui dak ai intrebat conducerea de ce nu ne-a dat prima de sarbatori, la fel ca la cei din Vaslui, si de ce ne da al 13-lea in douaa rate, ca toata lumea stie ca nu vom vedea in veci ce-a de-a doua rata….
    ai batut palma cu ei nemernicule, ai grija sa fugi si tu odata cu conducerea FSN-ista pentru ca altfel vei fi alungat cu batele

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.