Nervi de primăvară

Doi bărbați, în vârstă de 46 și 39 de ani, din localitatea Crângu Nou,  comuna Ciocani, au fost reținuți de către polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, fiind bănuiți de săvârșirea infracțiuni de distrugere.

Pe 6 martie, la ora 21.53,  Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie din localitatea Crângu Nou, cu privire la faptul că, la locuința unui vecin mai multe persoane provoacă scandal. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală
Bârlad au stabilit faptul că, în aceeași zi, ora 21.30, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din localitatea Crângu Nou, ar fi distrus geamurile locuinței bărbatului în vârstă de 46 de ani, din aceeași localitate. În urma acestui incident, bărbatul în vârstă de 46 de ani, împreună cu un bărbat în vârstă de 39 de ani, din aceeași localitate, s-ar fi deplasat la locuința bărbatului de 34 de ani și, folosind obiecte contondente, ar fi distrus geamurile și oglinzile unui autoturism. În data de 10 martie 2022, în baza probatoriului administrat, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au luat față de cei doi bărbați măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore. Ulterior, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad care a luat față de aceștia măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiștii bârlădeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbaților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.