Un biciclist minor a atacat o masin

Joi, n cursul dup-amiazei, pe raza comunei Tutova a avut loc un eveniment rutier soldat cu vtmarea corporal a unui minor. S.M., n vrst de 13 ani, din localitatea Tecuci, conducea un atelaj cu tractiune animal pe drumul stesc din satul Tutova, iar din cauza neatentiei n conducere, a acrosat un autoturism parcat regulamentar pe marginea prtii carosabile. n momentul impactului, minorul s-a dezechilibrat si a czut pe partea carosabil, accidentandu-se. Victima a fost transportat la Spitalul municipal de Urgenta Elena Beldiman Brlad, unde a fost diagnosticat cu traumatism craniocerebral, contuzie coloana lombar.

10 COMENTARII

  1. Un biciclist minor a atacat o masin…….minor. S.M., n vrst de 13 ani, din localitatea Tecuci, conducea un atelaj cu tractiune animal , atelajul am n?eles – e bicicleta , dar animalul ? – cred c? e cel care a scris articolul!

  2. Draga comentator … ”drg” …. si eu fiind biciclist … nu poti sa ” ma dai dracu” . Masoara-ti cuvintele ! Locul accidentului a fost in comuna Tutova , iar biciclisti se afla in toata tara . Ca sa mergi pe bicicleta nu iti trebuie permis! Oarecum daca ar fi , unii ca tine ….nici nu ar lua ”permisul pentru bicicleta” . Asa ca intai invata sa , scrii si dupa mai vorbim si de permis .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.