Exploatarea gazelor de sist, subiect nchis pentru Solomon… cel putin deocamdat

Deputatul PSD de Brlad, Adrian Solomon, a subliniat, ieri, n cadrul unei conferinte de pres, c „de pe data de 7 mai anul curent, cnd a fost introdus moratoriul mpotriva exploatrii gazelor din sist, aceast problem s-a rezolvat”. Totodat, parlamentarul a oferit explicatii cu privire la neparticiparea lui la marsul tcerii, miscare de protest care a avut loc vineri, 7 septembrie. Solomon a precizat c n ziua marsului nu se afla n tar, o dovad n acest sens fiind biletele de avion pe ruta Bucuresti – Bruxelles si retur. „Nu am participat la miting pentru simplul motiv c am luat parte la o conferint a Consiliului Europei, care a avut loc la Bruxelles si care a fost stabilit cu mult timp nainte. Voi detalia acest subiect ntr-o alt conferint de pres. ns vreau s spun c n programul de guvernare al USL, nc de pe data de 7 mai, la capitolul Protectia mediului, se regseste moratoriul mpotriva metodelor neconventionale de exploatare a gazelor din sist. Prin urmare, pentru mine, nc de la acea dat, aceast problem este rezolvat”, a declarat Solomon. Binenteles, Solomon a fost deranjat si de faptul c tot mai multi (doar el stie cine sunt respectivii) i reproseaz o lips de implicare ntr-un subiect pe care l-a dezbtut aproape pn la epuizare. Prin urmare, seful socialdemocrat ilor din Brlad si-a si ntocmit un cerc de suspecti, fr ns a pronunta un singur nume. „S nu cread c nu i stiu si nu i vd pe cei care ncearc s m fac partizanul Chevron! Si m refer aici doar la oameni interesati, prieteni ai lui Mihai Rzvan Ungureanu, altii dect cei care conduc Grupul de Initiativ. Deci, sunt persoane din spatele oamenilor onesti si cinstiti care conduc acest grup de initiativ. n ciuda votului dat n Senat pe legea initiat de mine, i asigur pe brldeni c n Camera Deputatilor nu se va ntmpla acelasi lucru”, a mai spus Solomon. n final, deputatul social-democrat a tinut s le multumeasc public brldenilor care, pe 7 septembrie, au iesit n strad, si i-a asigurat de sprijinul su neconditionat. Ct despre cei din spatele Grupului de Initiativ al Societtii Civile din Brlad, deputatul Solomon a spus c-i va deconspira la momentul oportun.

9 COMENTARII

  1. Pt cel care se da MAG. Nu mai baga strambe bai frustratule. Dupa ce esti mic si ai luat-o de atatea ori in barba pana acum, incerci marea cu degetul. Nu iti dai seama ca daca cineva dintre cei pe care ii amintesti au un dubiu pot sa lamureasca acest aspect DIRECT si nu prin intermediul tau…postac nenorocit ce esti.

  2. DRaga geolog, Solomon e politician, isi urmareste propriul interes, el e partizanul puterii politice… oricum parerea geologilor nu prea conteaza in politica

  3. Oare nu se stie faptul ca e semnat contractul? Oare nu se stie faptul ca parlamnetarii au votat pentru exploatare? Oare nu se stie faptul ca s-a dat mita enorma pentru semnare?
    OARE NU S-AU SATURAT OAMENII DE MINCIUNI SPUSE DE PARLAMENTARI??!!!!

  4. Aici nu este vorba de partizanat doar din partea lu matale, PSD-istii au boicotat in masa acest mars. Nu s-a vazut picior de PSD-ist. Unde erau primarul. viceprimarul, consilierii locali si judeteni PSD? Daca lipseai doar matale aveai o scuza, dar restul? Nici ca-mi pot inchipui lipsa tuturor din PSD cu exceptia lu matale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.