Au srbtorit ziua de 23 august cu un viol!

Politistii brldeni au probat activitatea infrac- tional a dou persoane din comuna Vinderei care au svrsit infractiunea de viol asupra unei tinere de 22 ani, din comuna Grivita.

Smbt, 25 august, Judectoria Brlad a emis pe numele a dou persoane – Stefan P., de 24 de ani, si Gelu H., de 40 de ani, ambii din comuna Vinderei – mandate de arestare preventiv pentru o perioad de 29 de zile. Acestia sunt principalii suspecti de svrsirea infractiunii de viol, fapt comis asupra unei tinere de 22 de ani, din comuna Grivita. n seara de 23 august, cei doi suspecti, aflati sub influenta buturilor alcoolice s-au deplasat pe raza comunei Grivita si au ptruns fr drept n locuinta tinerei. Aici, profitnd de faptul c victima sufer de afectiuni medicale si s-a aflat n imposibilitatea de a se apra sau de a-si exprima vointa, cei doi brbati au ntretinut relatii sexuale cu tnra. Urmare a unei sesizri anonime, politistii s-au deplasat la locuinta tinerei si l-au gsit n imobil, ascuns sub un pat, pe Stefan P. Anterior, la observarea politistilor, Gelu H. a prsit n fug locuinta victimei. Din concluziile medico-legale provizorii a rezultat faptul c tnra prezint leziuni specifice infractiunii de viol. Stefan P. a fost retinut pentru o perioad de 24 ore, iar ulterior a fost prezentat la Parchetul de pe lng Judectoria Brlad, respectiv Judectoria Brlad cu propunerea de arestare preventiv. n prezent se efectueaz cercetri pentru identificarea lui Gelu H., care se sustrage cercetrilor. n conformitate cu prevederile Codului Penal, actul sexual, de orice natur, cu o persoan de sex diferit sau de acelasi sex, prin constrngerea acesteia sau profitnd de imposibilitatea ei de a se apra ori de a-si exprima vointa, se pedepseste cu nchisoare de la 3 la 10 ani si interzicerea unor drepturi.

1 COMENTARIU

  1. Incredibil !!!! Tot cu infractori de la comuna in care am investit toata viata mea cu nasterea si indeplinirea tutror functiilor de conducere pana la pensionare din campul muncii. OARE MERITA ASEMENEA EXEMPLARE SA DEA CU NOROI PESTE LOCUITORII ONESTI, HARNICI SI DEOSEBIT DE RESPECTUOSI AI ACESTOR MELEAGURI ? RUUUSIIIINEEEE !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.