Au vrut s mrite un cal n Neamt!

Luni dimineat, politistii au fost sesizati prin apelul de urgent 112 cu privire la faptul c, dintr-o anex a locuintei unui brbat n vrst de 71 ani, din comuna Grceni, a fost sustras o cabalin, de ctre persoane necunoscute. La fata locului s-au deplasat politistii Sectiei de Politie Rural nr. 1 Vaslui, care au stabilit c cele sesizate se confirm. n urma cercet rilor efectuate, politistii au identificat principalii suspecti n svrsirea acestei fapte ca fiind Constantin M., de 20 de ani, din comuna Grceni, si Costel F, de 39 de ani, si Ctlin F., de 18 ani, ambii din comuna Bcesti. n noaptea precedent, Constantin M. a sustras calul de la locuinta prtii vtmate, iar cu ajutorul celor doi complici, a transportat- o la domiciliul lui Costel F. Ulterior, acesta a dus-o la o cunostint pe raza comunei Bozieni, judetul Neamt, cu intentia de a o vinde. Calul a fost recuperat si restituit prtii vtmate. Constantin M. si Costel F. au fost retinuti pentru o perioad de 24 ore, ieri fiind prezentati la Parchetul de pe lng Judectoria Vaslui. Procurorul a dispus fat de cei doi msura preventiv de obligare de a nu prsi localitatea.

Robin Hood-ul de la tara!

Politistii Sectiei de Politie Rural nr. 3 Brlad l-au identificat n aceast sptmn pe Ion C., n vrst de 50 de ani, din comuna Bogdnesti, care este suspect de svrsirea unei infractiuni de furt din locuint, fapt comis dintr-un imobil al unui brbat din satul Bdeana, comuna Tutova. Suspectul se afla n gazd la partea vtmat din luna octombrie 2011, locuind ntr-un imobil aflat n aceeasi curte cu locuinta proprietarului. n acest timp, a observat locul unde brbatul si pstra banii, iar n luna februarie, a profitat de lipsa proprietarului, a p- truns fr drept n imobilul acestuia si, dintr-o camer a locuintei, a sustras suma de 5.100 lei, aflati ntr-un sertar al patului. O parte din suma de bani a fost oferit de suspect unor rude, iar o parte a fost cheltuit pe raza municipiului Brlad. Politistii au recuperat aproximativ 60% din suma de bani sustras, bani care au fost restituiti prtii vtmate. Pe numele brbatului a fost ntocmit dosar de cercetare penal pentru svrsirea infractiunii de furt.

Bunuri mprumutate de la vecini

Politistii Sectiei de Politie Rural nr. 5 Murgeni lau identificat pe Stefan D., n vrst de 29 de ani, din comuna Ggesti, care a svrsit dou infractiuni de furt din locuinte, fapte comise pe raza localittii de domiciliu. Tnrul a sustras din curtile a dou locuinte de pe raza localittii Ggesti mai multe bunuri (roti metalice, cadru de plug, 7,5 mc material lemnos), n valoare de aproximativ 1.100 lei. Mai multe din bunurile sustrase au fost recuperate si restituite prtilor prejudiciate. Lui Stefan D. i-a fost ntocmit dosar de cercetare penal sub aspectul svrsirii infractiunii de furt.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.