Spitalul Beldiman angajeaza un sofer si o ngrijitoare

Spitalul Municipal de Urgent Elena Beldiman Brlad va organiza, pn de Crciun, concurs pentru ocuparea unui post de ngrijitoare la sectia Interne si a unui post de sofer la serviciul Aprovizionare – Transport. Ambele posturi vacante scoase la concurs sunt valabile pe o perioad nedeterminat. Pentru postul de sofer II la serviciul Aprovizionare – Transport, doritorii trebuie prezinte permisul de conducere ca sofer profesionist sau s aduc diploma de absolvire a nvtmntului mediu de specialitate sau diploma de absolvire a nvtmntului profesional de specialitate. Taxa de nscriere este de 20 lei. Dosarele se pot depune la secretariatul unittii pn pe data de 17 decembrie. Concursul va avea loc pe 21 decembrie, la ora 10.00. Dosarele trebuie s contin copia actului de identitate, formularul de nscriere, copiile diplomelor de studii si ale altor acte care atest efectuarea unor specializri, copia carnetului de munc sau, dup caz, o adeverint care s ateste vechimea n munc si, dup caz, n specialitate. E nevoie si de cazierul judiciar, adeverint care s ateste starea de sntate corespunztoare, copia fisei de evaluare a performantelor profesionale individuale sau, dup caz, recomandarea de la ultimul loc de munc, alte nscrisuri din care s rezulte ndeplinirea conditiilor speciale de participare la concurs. us. De mentionat c cele dou angajri vin n contextul n care, la nceputul lunii noiembrie, alte nou persoane au intrat n rndul salariatilor unittii spitalicesti. Este vorba despre cte un asistent medical pentru sectiile Interne, ATI, Neurologie, Psihiatrie si Radiologie, dar si de patru persoane n cadrul personalului auxiliar TESA (un registrator medical ATI, un infirmier Interne, o ngrijitoare Neonatologie si un brancardier ATI).

5 COMENTARII

  1. IN SPITALUL DE URGENTA , SEFA SEFELOR ESTE ZAVATE. IA TAIE SI SPANZURA. …EHEI .LUME TOTUL SE BAZEAZA PE P. C . R. SI PLICURI…….PROST SA FII , NOROC SA AI; ASTA E LOZINCA.

  2. SPAGA O IA ZAvate si cu dr. sef de la sectia unde e scos postul; DAR soferul e pila lui SOLOMON. ….NU PUTEA SA ANGAJEZE LA C.U P. unde e patron deputatul. ? Bine ca -si baga nasul peste tot; AI grija ca imunitatea parlamentara . nu tine o vesnicie . prea te-ai obraznicit, sa nu zic tupeit. SA nu patesti mai rau ca d nul IAMANDI;;;Lumea desteapta ,nu doarme dragul meu ADI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.