Milos Pavlovic: Abia astept sa revin pe gazon

Aflat la o clinic de recuperare din Bologna, Milos Pavlovic si doreste s revin ct mai curnd pe terenul de fotbal. Desi accidentarea l va tine departe de gazon o bun perioad de timp, Pavlovic este ncreztor ntr-o revenire ct mai rapid.

Reporter: Cum decurge recuperarea, Milos? Revii n februarie?
Pavlovic:
Nu cred c exist vreo sans s revin asa devreme pe gazon, dar sunt ncreztor. Am nevoie de 5 – 6 luni de recuperare si e greu de spus cnd o s revin

Rep.: Viorel Hizo spunea c echipa ar fi avut nevoie de tine n acest tur de campionat…
Pavlovic:
i multumesc c are ncredere n mine. Si eu mi-as fi dorit s joc mai mult, dar… asa a fost s fie. Acum sunt la cea mai bun clinic din Bologna si muncesc mult si dimineata, si dup-amiaza. Pe scurt, sunt mai toat ziua la clinic.

Rep.: FC Vaslui a terminat turul de campionat pe locul 3. Se poate bate FC Vaslui pentru titlul de campioan a Romniei?
Pavlovic:
Binenteles, acesta este si obiectivul nostru. Avem un lot valoros, cu juctori de calitate. Ne mai trebuie putin noroc. Dac nu vom avea asa multi juctori accidentati, cred c totul va fi bine.

Rep.: Fostul tu coleg de echip, Ousmane Ndoye, nu mai este dorit de Andone la Dinamo. Crezi c o revenire a lui Ndoye la FC Vaslui ar fi benefic echipei?
Pavlovic:
Da, Ousmane e un juctor foarte bun. Eu am jucat mpreun cu el n Portugalia si e un juctor care ntotdeauna d totul pe teren. El cunoaste foarte bine campionatul Romniei, stie ce fotbal se joac aici si cred c ar putea juca la orice echip din acest campionat.

Rep.: Se apropie srbtorile de iarn. Ai vreun mesaj pentru suporterii din Vaslui?
Pavlovic:
Srbtori fericite, mult sntate si multe bucurii alturi de cea mai bun echip, FC Vaslui!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.