Cnt si voie buna de 1 Decembrie, n Tara Piticilor

Ieri, prichindeii Grdinitei nr. 3 Tara Piticilor Vaslui. mpreun cu educatoarele si sub privirile ncntate ale printilor, au marcat Ziua National asa cum se cuvine, prin cntece si dansuri. mbrcati n costume populare, prescolarii au cntat si au dansat cu tot entuziasmul si farmecul specific vrstei. Invitati de seam la spectacolul oferit de copii au fost edilii orasului, Vasile Pavl, primarul municipiului, care a venit nsotit de cei doi viceprimari, Daniel Neacsu si Valeriu Caragat, dar si prof. Vasile Ursanu, inspector general adjunct n cadrul ISJ Vaslui. M simt bine ntre dumneavoastr, v felicit c organizati astfel de actiuni si vin de fiecare dat cu drag cnd sunt invitat. E drept, vin si neinvitat, dar atunci scopul este altul. Ma bucur c institutiile de nvtmnt din Vaslui promoveaz sentimentul de patriotism n rndul tinerilor si, pentru c suntem n decembrie, datimi voie s urez tuturor, copii, p- rinti, educatori, mult sntate, fericire si La multi ani, acum si pentru anul care vine, a spus Vasile Paval.
Activitatea dedicat Zilei Nationale a Romniei, a fost gndit ca o actiune care urmreste stimularea interesului copiilor pentru cunoasterea si pretuirea istoriei nationale, a faptelor strmosilor nostri. Prin activittile desfsurate dorim s insuflm elevilor nostri spiritul civic, sentimentul c apartinem unui popor cu o istorie bogat. Datoria noastr este s pstrm mostenirea strbun si s o transmitem generat iilor viitoare, a declarat, Gina Nane,directorul Grdinitei nr. 3 Vaslui.

1 COMENTARIU

  1. Bravo lor,acelora care se ghideaz? dup? ate valori n via??:mndria na?ional?, demnitate, ncrederea n Cel de Sus pentru o via?? mai bun? . Felicit?ri doamnelor educatoare Ana Maria Scnteie ?i Mihaela Munteanu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.