Guvernul, cu ochii pe vila si mercedesul asistatilor

Nu se pune problema s nu mai fie acordate ajutoarele sociale, ci ca acestea s fie date n urma unei evaluri foarte serioase”, a declarat, ieri, subprefectul Ciprian Iftimoaei, n cadrul unei conferinte de pres. Iar evalurile au nceput imediat, cu att mai mult cu ct, sustine Guvernul, pensiile si ajutoarele sociale consum 35% din buget. Subprefectul a prezentat o serie de date privitoare la judetul Vaslui, venitul minim garantat fcnd obiectul unui control, n perioada 26 iunie – 30 iulie. Astfel, la data de 30 iulie 2010, au fost supuse verificrii 47 de primrii. n aceeasi lun, comisia a analizat 3.336 de dosare de ajutor social, dintr-un total de 8.728. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost suspendate 3.055 de dosare. Totodat, au fost aplicate amenzi n valoare de 500 de lei. Nici dosarele medicale nu au fost ocolite. n perioada 22-28 iulie, a mai precizat subprefectul Ciprian Iftimoaei, 248 de dosare din cele 993 propuse au fost verificate, 231 de persoane fiind mentinute n grad iar dou fiind depensionate.

3 COMENTARII

  1. SUNT DE ACORD CA PUTUROSII SA FIE PUSI LA MUNCA DACA DORESC SA TRAIASCA!SUNT OAMENI INTRADEVAR CARE AU NEVOIE DE AJUTOR ! DOSARELE SA FIE STUDIATE CU ATENTIE! STAU OGOAREL PIRLOAGA SI EI STAU LA UMBRA SI ASTEAPTA POMANA! O FAMILIE DE TINERI DELA TARA POT SA TRAIASCA F BINE FARA ,,POMANA DELA STAT NUMAI DACA MUNCESC ! CRESC 1-2 PORCI UNUL PENTRU CONSUM

  2. trimite-ti-i la munca. nu mai incurajati lenea, betia, pomana. doar asa nu va veti mai imprumuta la straini. cine va plati? tot cei care muncesc, nu puturosii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.