Ciocaneala liberala n CL Brlad

Cnd unii vorbesc, altii se uita ca… la poart nou. Astfel ar putea fi caracterizat sedinta de ieri a Consiliului Local (CL) Brlad, cnd mai multi consilieri locali bine bronzati au reluat seria reclamatiilor la adresa celor care se ocup de partea logistic a sedinelor de consiliu. Principala reclamatie a vizat, ca de obicei, lipsa mapelor de sedint, ceea ce nsemn ca multi au venit la ntrunire fr s stie ce caut pe acolo.

La sedinta de ieri au fost prezenti 18 consilieri locali, dintr-un total de 21. Gurile au fost la PSD (1) si la PDL (2). nc de la nceputul sedintei, liderul grupului PNL din CL Brlad, consilierul Dumitru Bouros, a anuntat: Anumite dispozitii legale trebuiesc respectate! M refer la Legea 215, articolul 39, alineatul 3. Am constatat c nu pot fi discutate anumite proiecte legislative de pe ordinea de zi, att timp ct noi nu stim despre ce discutm. Aceeasi problem am avut-o si n trecut: ni s-a dat un CD pe care nu era inscriptionat dect un sigur proiect de hotrre. Vreau s mi spuneti cine a decis acest lucru. Presedintele? Dar toti presedintii sunt de obicei de la PSD. Aceast strategie m scuteste de orice comentariu. Prin urmare, noi toti de la PNL vom vota mpotriv, inclusiv la ordinea de zi. Criz, domle, criz! Explicatiile au venit nentrziat de la secretarul Primriei Brlad, Ctlin Haret. Acesta si-a ncepu sec dizertatia: Din cauze de ordin financiar, domnilor!. Adic, n-au fost bani de hrtie… Pi de unde bani, dac mai toat lumea a fost plecat n concediu? Ulterior, din tabra PSD au tot venit explicatii, care mai de care mai anemice… Liberalii nu s-au lsat si pace. Sper c am fost nteles… Vreau s spun c, atunci cnd noi ne prezentm la sedinte, semnm si lum mapa. Care map, domnilor? S-au dat doar la presedintii de comisii. Nou, consilierilor, ciuciu…!, au mai strigat liberalii. Cum se ntmpl de obicei, atunci cnd apar animozitti printre membrii CL Brlad, a intervenit si primarul Constantin Constantinescu. Acesta a propus ceva ce ar fi putut strrni pn si rsul curcilor… E prea multa risip, domnilor, s facem mape la fiecare partid n parte. Noi nu suntem acum n situatia de a ne permite s cheltuim att de mult. Dar, propun, s facem cte un dosar pentru fiecare partid n parte. Dac nu sunteti de acord, solutia este s veniti la PSD, domnule Bouros, a afirmat primarul. Pn la urma, liberalii s-au tinut de cuvnt si au votat mpotriv la toate punctele de pe ordinea de zi a sedintei, ca si cum tot ceea ce s-a ntmplat n cadrul sedintei ar fi fost total n afara legii.

2 COMENTARII

  1. No, bine! Satul arde si babele se piaptana intre ele! Ati dublat taxele si impozitele, zupuiti barladenii de banii, prin orice mijloc mai putin ortodox, si v-ati trezit sa va certati ca precupetele la piata, sau mai rau ca tiganii! Rusine!!! si cu stropitul impotriva zburatoarele cum a ramas d-le primar?!!?? Va spun eu, doar…vorba! Ati stropit pe hartie! Ne mananca de vii…ziua, mustele….seara, tantarii! Noi, oamenii poate ca nu vedem ce faceti, dar Sus exista ochi care vad si ziua si noaptea, si pana ce faceti in intimitate…tema de meditat…ziua cand ve-ti da socoteala, toti care detineti soarta oamenilor de rand in maini! Rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.