Suntem favoriti n preliminariile Euro 2012

Fostul cpitan al Generatiei de Aur, Gic Hagi, crede c Romnia poate fi avantajat n preliminariile Euro 2012 de criza de form prin care trece nationala Frantei. Selectionerul Rzvan Lucescu are ncredere n actualul lot al tricolorilor si crede c nationala poate reveni pe drumul cel bun n preliminariile pentru EURO 2012.

Ce prere am? Plecm ca favoriti pentru calificarea la Euro 2012. Bine, acum serios vorbind, a fost o mare dezamgire, dar Franta se poate reface pentru preliminarii, asa c s nu ne grbim s tragem concluzii. Eliminarea lor este o dovad a faptului c fotbalul este un joc colectiv si conteaz foarte mult atmosfera din cadrul lotului. Mai multe nu vreau s spun. Eu cred c fotbalul nostru are resurse, nu sunt de acord cu teoria c nu avem valoare. Si vznd situatia prin care trece Franta, avem sanse. Oricum, deja am lipsit de la prea multe turnee, ceea ce nu este deloc bine, a declarat Hagi. Nationala Fratei a prsit pe usa din dos Cupa Mondial din Africa de Sud, cu un singur punct si doar un gol marcat. Romnia si Franta se vor ntlni din nou n preliminariile Euro 2012, ntr-o grup din care mai fac parte Bosnia-Hertegovina, Belarus, Albania si Luxemburg.

Lucescu: Nationala Romniei e capabil de mari performante!

Selectionerul Rzvan Lucescu are ncredere n actualul lot al tricolorilor si crede c nationala poate reveni pe drumul cel bun n preliminariile pentru EURO 2012. Consider c aceast actiune de trei meciuri a fost un mare cstig. S-au consolidat, n primul rnd, relatiile dintre noi. Zilele petrecute mpreun au ntrit grupul. Am cstigat mult si ca relatii de joc. Exist, totodat, si unul sau doi juctori de la care voiam mai mult. Eu merg nainte! Am mare ncredere n ce fac si am o mare capacitate de munc. Sigur, exist si posibilitatea s gresesc la un moment dat, dar, chiar si asa, as rmne cu o experient mbog- tit. Oricum, stiu acum c nationala Romniei e un grup capabil s fac mari performante, a declarat Razvan Lucescu. Nationala Romniei a jucat recent trei partide amicale, nregistrnd o victorie si dou nfrngeri: 3-0 cu Honduras, 0-1 cu Macedonia, 2-3 cu Ucraina.

PROGRAMUL Romniei n preliminariile Euro 2012
n 2010:

3 septembrie: Romnia – Albania, Luxemburg – Bosnia-Hertegovina si Franta – Belarus (acest ultim joc putndu- se disputa pe 4 septembrie)
7 septembrie: Albania – Luxemburg, Belarus – Romnia si Bosnia- Hertegovina Franta
8 octombrie: Luxemburg – Belarus si Albania – Bosnia- Hertegovina
9 octombrie: Franta – Romnia 12 octombrie: Franta – Luxemburg si Belarus Albania

n 2011:
25 martie: Luxemburg – Franta
26 martie: Albania – Belarus si Bosnia-Hertegovina Romnia
29 martie: Romnia Luxemburg
3 iunie: Romnia – Bosnia-Hertegovina si Belarus – Franta
7 iunie: Belarus – Luxemburg si Bosnia-Hertegovina Albania
2 septembrie: Luxemburg – Romnia, Belarus – Bosnia-Hertegovina si Albania – Franta (acest ultim meci putndu-se juca pe 3 septembrie).

1 COMENTARIU

  1. Hagi e subtirel tate la mansarda,nare nimicsub fes. Franta schimba mascariciul ala de antrenor si au echipa de super top,sint un izvor nesecat de talente. Noi n-avem nimic din urma ,nu avem obiective pe termen lung,iar banii bagati de investitori in fotbal au obiectiv clar si imediat: dublarea lor prin orice mijloace. Asa ca nu va faceti iluzii desarte ROMANICA nu se va mai califica la un turneu final nici in 50 de ani,n-avem valoare,sintem subnutriti,n-avem sperante,sintem pacaliti,sintem o natie de cacat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.