Doctorul din Trgu Mures, un tepar ordinar

Ajutati familia unui copil decedat n spital, acoperind cheltuielile de transport – acesta este modul de operare al unui vasluian n vrst de 37 de ani, suspectat c a svrsit mai multe infractiuni de nselciune.

Sorin Z. a fost prezentat, smbta trecut, n fata instantei de judecat, pe numele su fiind emis un mandat de arestare preventiv pentru o perioad de 29 zile. Vineri, reprezentant ii unei societti comerciale din municipiul Vaslui au fost contactati telefonic de o persoan care s-a recomandat ca fiind un doctor din municipiul Trgu Mures si care le-a adus la cunostint faptul c la unitatea spitaliceasc la care lucreaz a decedat un minor din municipiul Vaslui, iar familia trebuie ajutat pentru a putea transporta copilul n localitatea de domiciliu. Brbatul a precizat c suma necesar efecturii transportului ar fi de 550 lei. Avnd n vedere faptul c reprezentantii societtii n cauz au fost de acord s ajute familia micutului, ntr-o alt convorbire telefonic a fost stabilit modalitatea de predareprimire a sumei de 200 lei. Asa-zisul doctor a afirmat c va trimite la sediul firmei un reprezentant al familiei, pentru a ridica banii, stabilind si o or de ntlnire. Patronul societtii n cauz a anuntat politistii despre faptul c are o suspiciune cu privire la veridicitatea cazului prezentat de doctorul respectiv. Astfel, la ora stabilit, Sorin Z. s-a prezentat pentru a ridica banii promisi, moment n care au intervenit si politistii Serviciului de Investigatii Criminale. Din verificrile efectuate, att pe raza municipiului Vaslui, ct si la clinica din municipiul Trgu Mures, politistii au stabilit c cele relatate privind cazul un copil decedat ntr-o unitate spitaliceasc din municipiul Trgu Mures nu se confirm. Vinerea trecut, suspectul a fost retinut pe baz de ordonant, iar a doua zi a fost prezentat n fata instant ei cu propunerea de arestare preventiv pentru svrsirea infrac- tiunii de nselciune, fapt prevzut de art. 215 alin. 1 si 2 Cod Penal si care se pedepseste cu nchisoarea de la 3 la 15 ani. n cazul n care exist si alte persoane care au fost nselate folosindu-se acelasi mod de operare, acestea se pot prezenta la Inspectoratul de Politie al Judetului Vaslui sau pot contacta politistii Serviciului de Investigatii Criminale la numrul de telefon 0235/303159.

1 COMENTARIU

  1. din pacate activitatile de acest tip au devenit o sursa importanta pentru a face bani”cinstiti” in Romanica portocalie. doar ati votat „sa traiti bine”. daca o sa mai suflati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.