Antrenament pentru Cupa

Stadionul Tineretului din Brasov va gzdui, astzi, de la orele 17.00, ntlnirea FC Brasov – FC Vaslui din cadrul etapei cu numrul 20 a campionatului Ligii I la fotbal. Jocul va aduce fat n fat ocupantele locurilor 7 si respectiv 5 dup consumarea a 19 runde.

Lotul de care dispune trupa lui Viorel Moldovan si atuul reprezentat de terenul propriu fac din ardeleni un adversar mai mult dect dificil si incomod pentru galben-verzi. Gruparea pregtit de Marius Lctus a plecat la poalele Tmpei cu gndul de a face cel putin un egal si de a rmne n grupul fruntas. Pentru disputa de la Brasov exist cteva absente notabile n tabra vasluian, cauzate de accident ri. Astfel, nu vor putea evolua Cnu, Buhus si Burdujan. n aceste conditii Fiara ar putea ncepe ntlnirea n urmtoarea formul: Kuciak- Milanov, Zubar, Papp, Hugo Luz, Genchev, Delgado, Lucian Snmrtean, Gerlem, Wesley, Costly. Dup dou sptmni de surghiun la echipa a doua, Wesley revine la formatia de prim esalon. Pe banca de rezerve ar putea lua loc Hisan, Akakpo, Dinu Snmrtean, Pavlovic, Raul Costin, Milisavljevic si Temwanjera. De partea cealalt, Viorel Moldovan ar putea miza pe urmtoarea garnitur probabil: Coman – Rui Duarte, Abrudan, Nicolae Constantin, Ilyes, Mldrsanu, Nicolae Grigore, Ctlin Munteanu, Roman, Zaharia, Sburlea. Lista de 18 ar putea fi completat de Minc, Ionut Voicu, Cristescu, Landauri, Stancu, Savic si Ionescu. Dac Ezequias este suspendat, Coman, Nicolae Constantin si Abrudan revin dup accidentri care i-au tinut mai mult timp departe de gazon

Alexandru Deaconu va conduce FC Brasov – FC Vaslui

Alexandru Deaconu brichet a fos desemnat s conduc ntlnirea de a poalele Tmpei. El va fi ajtuat de asistentii Cistian Nica, din Ploiesti si Ionel Popa, din Pascani. Arbitru de rezerv a fost delegat Istvan Kovacs, din Carei. Observator pentru arbitri va fi Mircea Nesu, din Oradea iar pentru joc Rodion Cmtaru, din Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.