Toti ungurii sunt de treaba!

Pn la urm, anuntata ntlnire dintre prefectul Ciprian Iftimoaei si Csaba Levente Szekely, nominalizat pentru functia de prefect al judetului Vaslui, a avut loc. Luni, la Bucuresti, prin intermediul unui consilier guvernamental, cei doi au stat de vorb cteva zeci de minute, Iftimoaei neexcluznd pe viitor posibilitatea de a colabora cu Szekely din pozitia de subprefect al judetului.

Prin intermediul unui consilier guvernamental, luni, prefectul Ciprian Iftimoaei s-a ntlnit, la Bucuresti, cu „succesorul” lui la Vaslui, udemeristul Csaba Levente Szekely. Despre ce au discutat cei doi? „Despre problemele judetului Vaslui. I-am spus d-lui Szekely c Vasluiul este un judet complex si destul de dificil din punct de vedere social si economic. Am subliniat si faptul c, uneori, apar situatii de urgent care necesit implicarea direct a prefectului si a institutiei pe care acesta o conduce. n al doilea rnd, am discutat despre echipa din Prefectura Vaslui, despre subprefecti, directori si Cancelaria Prefectului. I-am spus c sunt multumit de activitatea lor si c, n cazul n care va veni la Vaslui, sper ca si el s lucreze bine cu acestia”, ne-a declarat, ieri, prefectul Ciprian Iftimoaei. n ceea ce priveste impresia pe care i-a lsat-o lui Iftimoaei omul Csaba Levente Szekely… „Vorba unui prieten: „toti ungurii sunt de treab”! Chiar mi-a fcut impresia unui om de treab si este evident c are o experient politic destul de important, avnd n vedere vechimea sa n UDMR si coordonarea Organizatiei Galati – Brila”.

O ipotez tot mai puternic: Iftimoaei subprefect!

Posibilitatea ca Ciprian Iftimoaei s nu plece de tot din Prefectura Vaslui, ci doar s fac un pas napoi, n functia de subprefect, a fost confirmat chiar de ctre acesta. „Din nefericire, timpul nu ne-a permis s vorbim despre proiectele pentru Vaslui. As fi vrut s discutm despre programele pe care mi-as fi dorit s le realizez n judet, dar conversatia a curs n alte directii. Totusi, nu exclud posibilitatea de a colabora cu el din pozitia de subprefect”, a mai spus Iftimoaei. „O decizie n acest sens va fi luat dup ce voi avea o discutie cu conducerea PD-L Vaslui, cu parlamentarii partidului si, evident, cu viitorul prefect. Spre deosebire de acesta, cariera mea profesional a fost, este si va rmne definitiv legat de judetul Vaslui”, a conchis Iftimoaei.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.