Oprescu: n tara lui n-avem bani exista cretini ce taie zero-uri pentru a rezolva criza economica

Candidatul independent la Presedintie Sorin Oprescu a declarat, luni, ntr-o conferint de pres la Jibou, n judetul Slaj, c n tara lui „n-avem bani” si „merge si asa” exist „cretini” care taie niste zero-uri de la anumite ministere, precum cel al Snttii, pentru a rezolva criza economic.

„Am ajuns la ridicolul ridicolului. n tara asta, care e a lui „n-avem bani” si a lui „merge si asa” exist niste cretini care cred c dac taie niste zero-uri de la anumite ministere, cum e cel al Snttii, rezolv criza economic. Nu se mai poate tolera asa ceva”, a declarat Sorin Oprescu. Candidatul independent a declarat c este inadmisibil si ridicol ca nevztorii care au aceast deficient fizic din nastere s fie chemati anual la comisiile de specialitate pentru prelungirea ncadrrii n grad de handicap, aceeasi situatie fiind ntlnit si la bolnavi care au amputate membrele. „Sunt chemati oameni cu amputatii o dat pe an pentru a li se spune c nu mai sunt n gradul II, ci n III, c nu mai corespund criteriilor si uite asa se iau niste bani si de acolo. Taie si de la ei fonduri s rezolve criza. Apoi se enerveaz pe nsotitorii persoanelor cu handicap, i taie de pe liste si mai fac rost de niste bani”, a spus Oprescu. Acesta a declarat c exist oameni n sistemul sanitar care „si bat joc de persoanele cu handicap, desi acestea au nevoie de bani ca s triasc”. Privitor la criz si la conditiile economice actuale din Romnia, Oprescu a spus c „sunt bani n tar, dar c sunt folositi aiurea”. Candidatul independent a adugat c pensiile trebuie mentinute cel putin la nivelul la care sunt acum si indexate n raport cu inflatia. „Nimeni nu ne poate ajuta, nu vine nimeni s fac lucrurile n locul nostru. Bunicii nostri i-au asteptat 50 de ani pe americani, dar acestia nu au venit. Si noi trebuie s ne ajutm singuri. Trebuie s vedem unde se sunt banii trii. Eu abia dup ce am ajuns primarul capitalei mi-am dat seama cum se fur n tara asta”, a adugat Oprescu. Acesta a declarat c o modalitate de a revigora economia trii este dezvoltarea agriculturii, dar n mod real si „nu fcnd pariuri de genul celui fcut n mandatele trecute de Petre Roman”. „Toti fac pariu cu agricultura, asa cum a fcut Roman, care l-a cstigat singur cnd s-a numrat pe el nsusi. Ar trebui s li se dea subventiile fermierilor”, a spus Oprescu.

4 COMENTARII

  1. sa ii mancati voi rezultatele muncii pe wc ale lui oprescu! vedetelor ce sunteti! spurcatilor! om ca asta nu o sa mai candideze vreodata la presedintie! va e frica oparitilor! :))))

  2. Nenea cadavru cu fata de mumie , nu te mai da asa de destept ca faci parte si actionezi in clasa nebunilor bolnavi de putere . Iti place munca ca la magar fuga , hidosenie umana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.