A demarat actiunea Sus masina!

ncepnd de ieri, municipalitatea brldean a reluat actiunea de ridicare a autoturismelor abandonate pe strzile orasului. Primele dou masini au fost ridicate nc de la primele ore ale diminetii, din zonele Grii si Piata Mic. Directia de Administrare a Pietelor, Parcrilor si Cimitirelor (DAPPC) Brlad, care a organizat actiunea, a nstiintat anterior proprietarii autoturismelor c trebuie s si le ia de pe spatiul public, pentru a nu rmne fr ele. Pentru c au fost prea putini cei care s-au conformat, actiunea a nceput n fort. Potrivit spuselor celor de la Parcri, au fost deja identificate 50 de autoturisme care ocup abuziv domeniul public, n unele cazuri chiar blocnd accesul pe unele strzi sau n scri de bloc. „Este o actiune care se desfsoar conform dispozitiilor Consiliului Local. Oamenii au fost nstiintati anterior, iar acolo unde nu s-a procedat la eliberarea domeniului public vom interveni noi. Toate autoturismele care sunt ridicate n aceste zile vor fi duse n curtea Centrului de Afaceri, de unde vor putea fi recuperate de ctre proprietari dup achitarea unor taxe privind transportul si durata de depozitare a autoturismelor”, ne-a declarat Constantin Burghelea, seful Serviciului Parcri, din cadrul DAPPC.

3 COMENTARII

  1. Dar draga amice Costel, noi barladenii am ajuns acum sa traim ca in OCCIDENT ? Noi abia ne chinuim sa traim de pe o zi pe alta. Pana ajungem la civilizatie mai e mult, chiar foarte mult. Iar multi nici nu vor ajunge acolo. NICIODATA. Nici ei, dar nici urmasii lor…

  2. Actiune foarte buna si potrivita ,deoarece si pe strada mea exista o epava care in ultimii doi nu s-a miscat 1 cm. Ori este masina care sa functioneze ori la fier vechi cu ele. Asa se intimpla si in occident , cu adaugarea faptului ca acolo si cei care parcheaza neregulamentar , stinjenind circulatia celorlalte autovehicule sunt imediat ridicate de pe spatiul public si amendati corespunzator. Civilizatia se construieste si se mentine cu forta legilor si nicidecum cu apeluri populiste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.