Ne-a nselat ncrederea!

Reprezentantele Biroului Permanent Teritorial al Organizatiei Judetene a Femeilor Liberale (OJFL) Vaslui au luat atitudine, n urma plecrii din PNL a Anci Anusc-Popa si nscrierii n PD-L. Pentru PNL, plecarea Anci Anusc-Popa este un cstig. PNL scap de oportunistii care nu doresc dect s-si rezolve problemele personale, a declarat Ani- soara Gociu, presedintele OFL din municipiul Vaslui. Simona Polak, care a preluat friele OJFL Vaslui, a precizat c semnalele venite din teritoriu dezmint categoric afirma- tiile fostei colege de partid: din PNL nu vor fi plecri. Carmen Bularda, presedintele OFL Brlad, a explicat plecarea Anci Anusc-Popa prin prisma recentelor alegeri: Noi am sprijinit-o si i-am acordat ncrederea, ea si-a dorit s candideze, dar… ne-a nselat ncrederea!.
Biroul Permanent Teritorial al OJFL a remis si un comunicat de pres, pe care l prezentm ntegral: Noi, reprezentantele BPT al OJFL Vaslui, din respect pentru valorile si principiile liberale pe care le-am sustinut si promovat permanent, consevente ideii de unitate si stabilitate a PNL, ne exprimm dezacordul si profunda dezamgire fat de gestul si declarat iile politice ale fostei noastre colege, Anca Anusc-Popa. Constatm cu regret c aceasta a cedat presiunilor exercitate asupra sa, precum si promisiunilor pentru mentinerea n functia de director al Liceului Emil Racovit din Vaslui, precum si de promovare n functia de inspector scolar general adjunct. Considerm c, prin demersul su, Anca Anusc-Popa s-a ndeprtat de la principiile de moralitate si consecvent politic ale liberalilor. Gestul si declaratiile fostei noastre colege fac dovada unui caracter slab si oportunist, care a ales s serveasc interesele personale ale unor asa-zisi lideri politici, care exploateaz cu dispret slbiciunile omenesti, folosindu-se de santaj, manipulare si minciun. Constatnd c gestul Anci Anusc-Popa este unul singular si izolat, adresm tuturor membrelor OJFL Vaslui un apel la unitate si solidaritate si ndemnul de a pstra decenta si prestanta care caracterizeaz rolul nostru politic si social.
Biroul Politic Teritorial al Organizat iei Judetene a Femeilor Liberale Vaslui

Cine promoveaz femeile?

Simona Polak: nainte de a pleca Dan Marian din PNL, pe lista de consilieri judeteni nu era nici o femeie. Dup ce a plecat, au aprut dou…. Fr comentarii.

3 COMENTARII

  1. asa ne-a facut si titi constantinescu in 2001, noua liberalilor din barlad…de aceea ii transmit pe aceasta cale, ca mi-am amintit de acel eveniment : multa m–-ie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.