Directia Sanitar-Veterinar si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Vaslui a renceput monitorizarea agentilor economici si persoanelor fizice care, n aceast perioad, scot la vnzare carne de porc. Reducerea riscurilor de mbolnvire a populatiei este unul din principalele obiective ale directiei vasluiene. nc de la nceputul anului, n ntreg judetul, au fost desfsurate ample campanii de vaccinare a porcinelor tocmai pentru a se preveni aparitia unor evenimente nedorite, cum ar fi mbolnvirile n mas, n special n perioada de var, cnd carnea acestor animale poate fi periculoas n conditiile n care nu este depozitat si comercializat n conditii igienice. De asemenea, veterinarii au mai organizat pn acum si campanii pentru asigurarea salubritt ii produselor din carne de porc. Au mai avut loc actiuni de supraveghere, profilaxie si combatere a bolilor la animale, care s-au efectuat n special n mediul rural. S-a mai avut n vedere si o serie de actiuni de prevenire a transmiterii de boli de la animale la om si, n acelasi timp, de protectie a mediului, conform unui program strategic national elaborat de Agentia National Sanitar-Veterinar. Toate acestea, sustin angajatii directiei vasluiene, pentru ca populatiei s nu i fie pus n pericol sntatea.
Discutii
- Actualitate
- Administrație
- Agricultura
- Altele
- Anunțuri
- Comunicate de presă
- Cultură
- De interes
- Deschidere
- Diverse
- Economic
- Editorial
- Educație
- Featured
- Istorie
- Justiție
- Local
- Locale
- Locuri de muncă
- Media
- Mediu
- Mesaje
- Muncă
- Politică
- Publicitate politică
- Publiictate
- Social
- Speciale
- Spiritualitate
- Sport
- Sănătate
- Transport
- Turism
- Umanitar
- Utilitar
- Vremea
Mai mult
Popular Categories




