Senatorul Doina Silistru, mna dreapta a lui Geoana

Senatorul PSD de Vaslui Doina Silistru este unul dintre cei mai activi parlamentari ai judetului. Secretarul Senatului a prezentat, ieri, o sintez a activittii parlamentare din actuala legislatur. n rezumat, este vorba de 7 initiative legislative, 9 interpelri, 5 ntrebri, 11 declaratii politice, precum si 36 de luri de cuvnt n plenul Senatului. O activitate sustinut, care, ca si n mandatul trecut, o situeaz pe Doina Silistru n topul celor mai harnici parlamentari romni. Doina Silistru si-a prezentat, ieri, n cadrul unei conferinte de pres, activitatea desfsurat n actuala sesiune parlamentar, att n calitate de senator, ct si n calitate de secretar al Senatului Romniei. nc de la nceput, senatorul vasluian a tinut s precizeze c activitatea sa n Parlamentul Romniei nu a fost „zero”, cum s-a scris n unele publicatii despre alesii poporului. Argumente n acest sens sunt cele sapte initiative legislative depuse n perioada februarie-iunie, precum si alte sapte initiative legislative depuse n mandatul anterior, care, acum, si urmeaz cursul legislativ. De precizat c dou dintre acestea au devenit legi n actuala sesiune. Totodat, senatorul vasluian a avut 9 interpelri, 5 ntrebri, 11 declaratii politice si 36 de luri de cuvnt n plen. n ce priveste activitatea n teritoriu, Doina Silistru a sustinut 73 de audiente la biroul senatorial, rspunznd astfel solicitrilor a peste o sut de cetteni. n 41 de rnduri, parlamentarul a preluat si solicitrilor venite din partea mai multor institutii de pe raza judetului.

Preferata lui Geoan

Poate cea mai laborias munc a desfsurat-o n calitate de de secretar al Senatului Romniei. „Un secretar este, practic, mna dreapt a presedintelui Senatului. Trebuie s fie foarte bine pregtit si s cunoasc foarte bine legile si regulamentele de functionare a Senatului, pentru c n timpul sedintelor pot aprea fel de fel de situatii. De altfel, dintre cei patru secretari pe care i are Senatul, eu si Gheorghe David (senator PD-L) suntem preferatii lui Mircea Geoan”, a spus Doina Silistru. Senatoarea social-democrat a fost prezent la 32 din cele 36 de sedinte ale Senatului, n 22 dintre acestea fcnd parte din prezidiu, n calitate de secretar. A mai participat la un numr de 14 sedinte comune ale Senatului si Camerei Deputatilor – trei n prezidiu, ca secretar. „Am fost prezent la 97% din sedintele Senatului, ns cele trei procente nu le consider absente. Si n acest mandat am fost desemnat membru titular al Delegatiei Romniei la Adunarea Parlamentar a Organizat iei pentru Securitate si Cooperare n Europa (OSCE) si am participat la trei delegatii externe, care sau suprapus cu cele 4 sedinte ale Senatului n care am lipsit”, a ncheiat Doina Silistru.

4 COMENTARII

  1. Apreciez activitatea desfasurata de d.na Senator Silistru.
    Doresc sa vad ce a facut si va face pentru vasluieni si zonele limitrofe.Deocamdata pentru cei care au votat-o nu a facut nimica.Si nu-i bun deloc,delec.

  2. D-na Andronescu e intai de toate OM POLITIC,omul politic al PSD-ului.Deci prin dumneaei PSD-ul ne loveste pe totzi cei 300 000 de Haretisti.Intr-o asemenea conjunctura eu propun o ampla actiune politica de genul HARETISTI DIN TOATE CENTRELE UNITI-VA impotriva PSD-ului.Daca noua nu ne vor fi recunoscute diplomele,nici Mircea Geoana sa nu iasa presedinte.PSD-ul isi face astfel in mod cu totul gratuit,din cauza incompetentei politice a d-nei Andronescu 300 000 de mii de CONTRA-propagandisti.Daca fiecare dintre noi vom lamuri numai 20 de electori sa voteze cu oricine altcineva namai NU cu Mircea Geoana, dupa alegerile prezidentiale vorba copiilor…tai,tai PSD.Dar intre absolventii de Spiru Haret sunt oameni cu mare influentza intre alegatori, oameni care pot aduce sau dupa caz pot alunga dinspre PSD. mii de voturi,un singur asemenea formator de opinie.Eu va propun ca punand o asemenea PETITIE POLITICA in cap,sa adunam la ea vreo 100 000 de semnaturi cel putin, s-o mediatizam si sa i-o prezentam public d-lui Mircea Geoana si personal fiecaruia dintre parlamentarii PSD-ului. Sa vedetzi cum si-o autoremaniaza PSD-ul pe Abramburica-(pardon d-na Andronescu)-in doi timpi si trei miscari.Ce proces in justitzie, ce petitzie cu facetzi bine si va rugam frumos.Universitatea Spiru Haret este de acum o fortza de masa.Ar fi cazul sa ne aratam muschii si d.p.v. politic, deoarece politicienii nu ne vor iubi si recpecta decat eventual DE FRICA:,daca se vor teme de noi. Am rugamintea ca Haretistii din Bucuresti sa-i aduca la cunostinta aceste randuri si aceasta sugestie si d-lui Virgil Tatulici cand va dezbate subiectul la o televiziune-(probabil duminica)Inchei cu sloganul Daca nu vom gasi intelegere, HARETISTI DIN TOATE CENTRELE UNITI-va impotriva PSD-ului.

  3. Daca este mana dreapta a lui Mircea Geoana sa faca o initiativa ca sa se repare drumu asfaltic Barlad-Trestiana -Grivita pana la limita cu judetu Galati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.