Mai putine paturi la Beldiman

Dac pn la demararea lucrrilor de consolidare a Spitalului Municipal de Urgent „Elena Beldiman” Brlad nu se gsesc alternative pentru mutarea sectiilor afectate, se va reduce numrul de paturi, a anuntat managerul unittii, Dionisie Lefter, n cadrul unei conferint e de pres. Acesta a anuntat c se va recurge la solutia amintit doar n ultim instant, dac nu se vor gsi alte spatii disponibile pentru a muta sectiile ce vor fi supuse consolidrii. Pentru c pn atunci mai este foarte putin timp (reamintim c n toamn ar trebui s se nceap lucrrile), este putin probabil s se rezolve favorabil. Mai ales c deja au fost solicitate spatii Consiliului Local Brlad, Consiliului Judetean si Directiei de Sntate Public si s-au primit rspunsuri negative. Lefter a precizat c, initial, ar fi fost vorba ca Primria s le ofere niste spatii n cadrul Centrului de Afaceri „Tutova” Brlad, probabil partea de administrativ, dar c, ulterior, s-a rzgndit. „Am trimis adrese la Consiliul Local, Consiliul Judetean si DSP. De la DSP, ne-au spus c nu au asa ceva, iar la Primrie c ar fi vrut s ne dea niste spatii la Centrul de Afaceri, dar bnuiesc c s-au gndit la partea de administrativ, nu la cea medical. Oricum, prin aceast faz de solicitare de spatii trebuia s trecem. Am nteles. Nu au de unde. O s ncercm s rezolvm situatia cu posibilitti proprii”, a declarat Lefter. Managerul a explicat c, indiferent de rezultat, spitalul trebuie s-si desfsoare activitatea medical n mod normal. ns, pentru a se asigura continuitatea activittii, comisia de medici desemnati pentru gsirea solutiilor va solicita reducerea temporar a numrului de paturi disponibile. Astfel, sectiile din cadrul corpurilor C, D si E, unde se fac internri, nu vor fi afectate de lucrrile de consolidare.

15 COMENTARII

  1. Pentru ,,un spectator”,
    de acord,dar spre deosebire de umorul lui Caragiale ,sanatos, reconfortant, aici e vorba de umorul sinistru,incultura acoperita cu diplome de studii superioare si cu mult tupeu!

  2. stirea din ziar prezinta sau nu interes dar comentariile sunt superamuzante.nu e nevoie sa-l mai citesti pe Caragiale sau sa vizionezi o piesa de comedie;faci terapie antistres gratuit daca excluzi tipetele(majusculele) internautilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.