n jur de 900 de angajati MAI detasati n interesul alegerilor

n activittile specifice pentru asigurarea unui climat de ordine si sigurant pe perioada premergtoare si n timpul desfsurrii alegerilor pentru Parlamentul European, n judet ul Vaslui vor fi angrenati aproximativ 900 de politisti, jandarmi, politisti de frontier, lucrtori ISU si politisti comunitari. Activittile se vor desfsura n conformitate cu Planul general de msuri al MAI pentru mentinerea si asigurarea ordinii publice, premergtor si pe timpul desfsurrii alegerii membrilor din Romnia pentru Parlamentul European. De asemenea, au fost elaborate si planuri de msuri la nivel local privind mentinerea si asigurarea ordinii si sigurant ei publice pe timpul organizrii si desfsurrii alegerilor pentru Parlamentul European. Aceste msuri sunt menite s eficientizeze activittile de ordine si sigurant public desfsurate pe toat durata campaniei electorale si pe timpul alegerilor europarlamentare. La nivelul judetului Vaslui exist 513 sectii de votare, situate n 459 locatii. Paza acestor sectii va fi asigurat de politisti, la un numr de 251 de sectii, de jandarmi – la 120 de sectii, de politisti de frontier – la 75 sectii de votare, de lucrtori ai ISU Vaslui – la 35 de sectii, si de ctre politistii comunitari – la 32 de sectii. Astfel, la nivel judetean, pentru a asigura desfsurarea n conditii de ordine si sigurant a activittilor prilejuite de campania electoral si a alegerile europarlamentare, vor desfs ura activitti specifice destinate ordinii la sectiile de votare 471 de polit isti, 136 de jandarmi, 150 de politisti de frontier, 140 de lucrtori ai ISU si 64 de politisti comunitari, parte din efective fiind angrenate si pentru misiuni de ordine si sigurant public. La fiecare structur a fost constituit o rezerv de personal, format dintrun total de 150 de lucrtori, care sunt pregtiti s intervin dac situatia o impune. Totodat, au fost constituite echipe de specialisti care s asigure o interventie pe domenii de specialitate pentru cercetarea faptelor de nclcare a prevederilor Legii nr. 33/2007.

1 COMENTARIU

  1. ………..n judet ul Vaslui vor fi angrenati aproximativ 900 de politisti, jandarmi, politisti de frontier, lucrtori ISU si politisti comunitari.Da de ce sunt domnule redactor toti politisti jandarmi politisti de frontiera si comunitari iar cei de la ISU sunt lucratori? Ce lucreaza la Gostat sau la CAP?
    De ce va adresati asa? Politistii nu sunt lucratori ai MAI?….sau jandarmii? TRACTORISTULE care esti..invata sa respecti o uniforma , ca pe lucratorii aia ii chemi daca iti ia foc tigaia uitata de tine pe foc fraiere….de asta e greu in romania ..pentru ca nu stim sa respectam!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.