Directorul Suciu nca se acomodeaza

De o sptmn, mai exact de pe 2 iunie, Directia Judetean pentru Cultur, Culte si Patrimoniul Cultural National (DJCCPCN) Vaslui are un nou director. Constantin Suciu, fost profesor de istorie la Liceul Agricol Zorleni, a obtinut postul n urma prezentrii sale la concursul organizat de Ministerul Culturii, Cultelor si Patrimoniului National, n perioada 25-30 mai, unde a sustinut un test de evaluare a cunostintelor si aptitudinilor manageriale. Noul director, propus si sustinut de PD-L, este foarte rezervat n declaratii, fiind nc n perioada de „acomodare”. Lucru de nteles, de altfel, deoarece noua functie implic responsabilitti diferite de cele ale unui simplu profesor de istorie. Pe de alt parte, este posibil ca „sfiiciunea” lui Suciu s aib si o alt explicatie: buna primire de care s-a „bucurat” din partea presei locale.

1 COMENTARIU

  1. Fara sa-l cunosc pe acest domn Suciu, va intreb doamna Zarnesc, pe langa „simplu profesor” nu cumva mai exista si „perfect simplu profesor” sau „complex profesor” sau samd? Pe Dvs v-au dascalit „simpli profesori” sau doar „niste profesori”, vorba lui Sararu ?
    Nu vi se pare ca formula de adresabiliatate a mediocritatilor noastre au trecut de la „bai, profesore, bai, doctore sau bai, inginere”, la „profesorasul, doctorasul ori inginerasul” iar acum la „simplu profesor”? Asculta aici la mine. Chiar daca exista o discreditare, pe fondul aparitiei atator facultati, studiile de nivel academic vor ramane in continuare facultative si la indemana doar a celor care pot, fiindca acuma intr-o institutie de acest gen intra cine vrea si termina cine poate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.