Tinerii polițiti vasluieni, pregătiți practic și teoretic

Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui a anunțat finalizarea cu succes a unui modul de pregătire intensiv pentru 34 de agenți de poliție recent încadrați în structurile sale. În perioada 13 mai – 6 iunie 2024, tinerilor polițiști li s-au consolidat abilitățile practice, cât și teoretice.

„Echipa de instruire de la Biroul Pregătire Profesională din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a coordonat cu atenție fiecare etapă a pregătirii, concentrându-se pe patru componente esențiale: instrucția tragerii, conducerea defensivă și în regim prioritar, tactica polițienească și autoapărare. Un aspect esențial al modulului a fost reprezentat de componentele teoretice, susținute de polițiști cu experiență din cadrul principalelor structuri ale Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui. Această abordare integrată a asigurat că noii agenți au beneficiat atât de cunoștințe teoretice, cât și de perspectiva practică a celor mai experimentați membri ai echipei”, a transmis Inspectoratul de Poliției Județean Vaslui, care a precizat că scopul acestei pregătiri intensive a fost îmbunătățirea intervențiilor polițiștilor în situații de urgență și furnizarea unui serviciu polițienesc de înaltă calitate.

„Prin dezvoltarea abilităților de a acționa eficient în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui se angajează să ofere comunității o forță de poliție profesionistă și dedicată”, a comunicat instituția.

„Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui reafirmă angajamentul său față de pregătirea continuă a personalului, asigurându-se că agenții săi sunt pregătiți cu cele mai avansate cunoștințe și abilități pentru a face față provocărilor din domeniul serviciului de poliție”, au declarat reprezentanții IPJ Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.