Fostul antrenor al CSM Vaslui este noul antrenor al echipei de handbal feminin SCMU Craiova

La doar două săptămâni după despărțirea de CSM Vaslui, Ovidiu Mihăilă a devenit noul antrenor al SCMU Craiova. El are o experienţă bogată la echipe masculine, înainte de CSM Vaslui conducând Steaua Bucureşti, dar şi naţionala de tineret, cu care s-a clasat pe locul 8 la Mondiale.

La începutul lunii iunie, Ovidiu Mihăilă a părăsit CSM Vaslui, după terminarea sezonului din Liga Zimbrilor. Adus în luna noiembrie a anului trecut, Mihăilă și-a îndeplinit obiectivul de a salva echipa de la retrogradare.

În vârstă de 50 de ani, Ovidiu Mihăilă are o experienţă bogată la echipe masculine, înainte de CSM Vaslui, el conducând Steaua Bucureşti, dar şi naţionala de tineret, cu care s-a clasat pe locul 8 la Mondiale.

„Mi-am dorit să revin în Liga Florilor, dar, poate, nu aşa curând. Consider că este drumul pe care mi l-a oferit Dumnezeu şi nu pot decât să fiu fericit pentru acest lucru! Voi continua munca domnului Bogdan Burcea. A avut o activitate excepţională pentru care îl felicit şi îi urez succes mai departe! Îmi doresc enorm ca prin atitudinea arătată, prin jocul prestat de echipa noastră, Sala Polivalentă să fie plină la fiecare joc, deoarece acest aspect reprezintă cea mai mare realizare a mea şi, implicit, a fetelor”, a declarat noul antrenor al SCMU Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.