FANZONE la Teatru de Vară, pe perioada Campionatului European

Pe perioada EURO 2024, 14 iunie -14 iulie, în municipiul Vaslui, în zona Teatrului de Vară, va fi amenajat un Fan Zone România, prin amplasarea unui ecran imens, o zonă cu mese și scaune, unde vasluienii și nu numai vor urmări jocurile de la Campionatul European.

„De vineri, 14 iunie, timp de o lună, Vasluiul va avea primul FANZONE. Știm că tinerii orașului nostru sunt dornici de socializare și de petrecere inedită a timpului liber și anticipăm o participare numeroasă a lor la evenimentele propuse, astfel încât ne cerem scuze pentru eventualul disconfort creat! Avem convingerea că tinerii vasluieni vor da dovadă de respect față de locatarii din zonă, iar aceștia din urmă vor înțelege eventualele mici derapaje!”, a anunțat Primăria municipiului Vaslui.

„Vom monta un ecran imens, umbrele, mese și scaune, beanbags și pernuțe astfel încât toată lumea să simtă măcar un pic din atmosfera de sărbătoare a Campionatului European de Fotbal. Rulotele și standurile cu burgeri, hotdogi, clătite, wafe, cafea, băuturi răcoritoare și bere artizanală o să facă din Fan Zone cea mai bună destinație pentru o seara plăcută de vară. În plus, vom încerca să creăm și o zonă de playground, pe iarbă din parc, cu boargames, cărți, console de playstation”, anunță Ciprian Hordilă, inițiatorul acțiunii.

„De asemenea, în această perioadă va fi amenajat un teren de minifotbal, unde se va disputa o competiție de street-football.

Calendarul de activități, ce se va întinde pe o lună de zile, va mai cuprinde proiecții de film în Teatrul de Vară, proiecția celor mai bune meciuri ale naționalei României și multe alte surprize. Probabil, apogeul va fi în zilele în care vor juca tricolorii și când meciurile vor fi proiectate inclusiv pe ecranul din sala de spectacole”, a mai spus Ciprian Hordilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.