Bărbat de 60 de ani căzut pe acoperiș din cauza căldurii. Salvatorii i-au făcut manevre de resuscitare

Un caz dramatic al pompierilor și ambulanțierilor vasluieni care se poate constitui într-un avertismen pentru vasluieni. Un bărbat de 60 de ani urcat pe acoperiș pentru a face reparații a fost găsit de salavatori cu arsuri solare și în stop cardiorespirator. Se bănuiește că bărbatului i s-a făcut rău din cauza căldurii.

Pompierii vasluieni au intervenit în această după-amiază extrem de călduroasă pentru salvarea unui bărbat găsit în stare de inconștiență pe acoperișul blocului nr. 350 din municipiul Vaslui.

Pentru salvarea bărbatului urcat pe acoperiș, a cărui soție a alertat salvatorii la 112 văzând că nu mai coboară, pompierii au pus în mișcare o autospecială de căutare-salvare, o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul de salvare) și o ambulanță SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă).

„La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un bărbat în vârstă de 60 ani căzut pe acoperiș. Bărbatul prezintă arsuri solare și se află în stop cardiorespirator. Salvatorii au degajat victima, căreia, în aceste momente i se efectuează manevre de resuscitare. Acțiunea este în dinamică”, au comunicat cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Vom reveni cu alte informații.

Actualizare:

„Din nefericire, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul de pe ambulanța SMURD declarând decesul bărbatului”, a transmis ISU Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.