Autocisternă răsturnată noaptea la ieșirea din Huși

Pompierii hușeni au intervenit, în noaptea de joi spre vineri, după ora 3, pentru a îndepărta pericolului unui dezastru după ce o autocisternă încărcată cu GPL s-a răsturnat în afara carosabilului la ieșirea din municipiul Huși.

Începând cu ora 03:17, pompierii hușeni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip B2 (echipaj de prim ajutor) și echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI după producerea unui accident rutier la ieșirea din municipiul Huși, în cartierul Recea.

În accident a fost implicat un autovehicul de mare tonaj, în interior aflându-se doar șoferul.

„La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsită o autocisternă răsturnată în afara carosabilului, conducătorul auto fiind evacuat. Autocisterna era încărcată cu circa 21 tone de gaz petrolier lichefiat (G.P.L.). După recunoaștere, pompierii militari au constatat că nu sunt scurgeri de GPL sau motorină”, au transmis pompierii, care au precizat faptul că șoferul autocisternei a fost evaluat, a primit primul ajutor calificat în ambulanța SMURD, dar a refuzat transportul la spital.

Pompierii au asigurat zona. Astăzi la fața locului va ajunge o altă autocisternă pentru a putea fi transvazat gazul petrolier lichefiat. După transvazarea gazului, autocisterna răsturnată va fi repusă pe roți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.