Femeie de 75 de ani, rănită de o motocicletă care fusese acroşată de an autoturism

O femeie în vârstă de 75 de ani a fost rănită, duminică, după ce a fost lovită de o motocicletă care fusese acroşată de un an autoturism pe o stradă din municipiul Vaslui. În urma impactului, motocicleta a ricoşat în femeia care circula ca pieton şi a fost izbită cu capul de asfalt.

„În accident au fost implicate două vehicule, un autoturism şi o motocicletă, precum şi trei persoane, între care un pieton. La sosirea echipajelor de intervenţie a fost găsită o victimă, o femeie în vârstă de 70 ani, care a fost lovită de motocicleta acroşată de autoturism. Victima a fost evaluată, după care a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui. Femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral, un traumatism cranio-facial şi mai multe escoriaţii. Pompierii militari au asigurat măsuri PSI”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii efectuează cercetări, în acest caz fiind deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„Pompierii militari din cadrul Detașamentului Vaslui au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, pentru asigurarea zonei și a măsurilor PSI, în urma producerii unui accident rutier în municipiul Vaslui,  pe strada Mihail Kogălniceanu, în apropierea Curții de Conturi. La intervenție a participat și un echipaj cu ao ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui. În accident au fost implicate două vehicule (un autoturism și o motocicletă), precum și trei persoane, între care un pieton. La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsită o victimă, o femeie în vârstă de 70 ani, care a fost lovită de mitocicleta acroșată de autoturism. Victima a fost evaluată, după care a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Pompierii militari au asigurat măsuri PSI”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.