Cupa „Andreea Răducan”, pregătită pentru ediția a XII-a

În acest week-end, sala de sport a Școlii „Episcop Iacov Antonovici” Bârlad va găzdui cea de-a XII-a ediție a Cupei de gimnastică „Andreea Răducan”. În total, se vor întrece peste 100 de gimnaste din categoriile Junioare III, Nivel 7 (9 ani) și Junioare III, Nivel 6 (10 ani), dar și din categoria Junioare II, Nivel 5 (11 ani), de la 11 cluburi din țară.

În această săptămână, mai exact sâmbătă, 25 mai, se va desfășura cea de-a XII-a ediție a Cupei de gimnastică „Andreea Răducan”, competiție inițiată și organizată de campioana olimpică și mondială Andreea Răducan, originară din Bârlad. Astfel, începând cu ora 10.00, circa 100 de gimnaste cu vârsta cuprinsă între 9-11 ani, de la 11 cluburi din țară, vor concura în incinta sălii de sport a Școlii Gimnaziale „Episcop Iacov Antonovici” Bârlad, cea mai modernă din județ.

Competiția se adresează sportivelor incluse în categoriile Junioare III, Nivel 7 (9 ani), Junioare III, Nivel 6 (10 ani) și Junioare II, Nivel 5 (11 ani). Potrivit organizatorilor, toate participantele la concurs vor primi premii în produse, iar sportivele de pe podium vor fi răsplătite și cu premii în bani, diplome și trofee, în funcție de performanța obținută în cadrul competiției.

„Cu fiecare an care trece, concursul pe care îl organizăm la Bârlad este parcă mai frumos și mai motivațional. În toate edițiile Cupei de gimnastică «Andreea Răducan», am trăit cu bucurie evoluțiile micilor gimnaste și le-am apreciat efortul cu care și-au depășit emoțiile. Suntem bucuroși și privim cu recunoștință faptul că sportive care au participat de-a lungul anilor la Cupa de gimnastică «Andreea Răducan» sunt acum componente ale echipei naționale și ne dorim ca ele să facă parte din echipa care ne va reprezenta anul acesta la Jocurile Olimpice de la Paris. Este un sentiment minunat să știi că poți contribui atât de frumos la evoluția unui copil. Vă sunt recunoscătoare tuturor celor care vă implicați și ne susțineți în organizarea competiției de la Bârlad! Vă mulțumim și vă invităm să ne fiți alături și la cea de-a 12-a ediție a Cupei!”, a declarat Andreea Răducan.

Ca de fiecare dată, evenimentul este organizat în parteneriat cu Clubul Sportiv Școlar Bârlad și beneficiază de sprijinul Primăriei Bârlad, al Inspectoratului Școlar Județean Vaslui și al Asociației Județene pentru Gimnastică Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.