Rugby Club Bârlad, victorie în primul meci din Divizia Națională de Seniori

Rugby Club (RC) Bârlad, echipa reprezentativă de rugby a Bârladului, a debutat cu dreptul în sezonul competițional 2024 al Diviziei Naționale de Seniori (DNS), competiție care reunește echipele din cel de-al doilea eșalon valoric. Concret, primul meci jucat a însemnat și prima victorie pentru jucătorii antrenați de Narcis-Cătălin Postolache.

Partida s-a jucat sâmbătă, 6 aprilie, acasă, pe Stadionul „Rulmentul” din Bârlad, împotriva sportivilor de la CS Sportul Studențesc. Jucătorii RC Bârlad s-au mobilizat exemplar, astfel că, la fluierul de final al partidei, tabela de marcaj arăta un scor de 33-17 în favoarea elevilor lui Postolache.

Având avantajul terenului propriu, bârlădenii au sperat la o victorie și au obținut-o. După timpul regulamentar de joc, oaspeții au marcat trei eseuri și au fructificat o transformare, în timp ce bârlădenii au totalizat cinci eseuri și patru transformări. La final, jucătorul Alexandru Ichim, de la RC Bârlad, a fost desemnat „Omul meciului”.

În cea de-a II-a etapă, seniorii bârlădeni vor întâlni în deplasare rugbiștii din Iași. Partida este programată pentru data de 13 aprilie, începând cu ora 11.00, și se va juca în compania echipei CS Politehnica Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.