Elevii de gimnaziu și liceenii din Șuletea, invitați să fie „primar pentru o zi”

Unul din elevii claselor VII-VIII sau dintre liceenii din Șuletea va avea ocazia să stea, timp de o zi, pe scaunul de primar al comunei. Este vorba despre o acțiune inițiată de primarul Ciprian Robert Tamaș, după modelul multor localități din țară, prin care se dorește recompensarea celui „ales” pentru efortul depus pe parcursul anului școlar 2023-2024. Elevul care va fi „primar pentru o zi” se va prezenta la muncă dis-de-dimineață, își va cunoaște subalternii și va lua decizii în interesul comunei, la final urmând să fie răsplătit.

„Bună ziua, dragi elevi ai claselor a VII-a și a VIII-a! Am dat startul proiectului «Primar pentru o zi». Rog diriginții să stabilească criteriile de alegere a candidaților și desemnarea celui care, timp de o zi, va fi primarul comunei Șuletea! Domnișoara sau domnul primar ales va fi așteptat la serviciu vineri, 19 aprilie, începând cu ora 7.45! Asta ar însemna să fie învoit pentru ziua respectivă de la ore, dar ținând cont că va dezbate și proiecte pentru școală, cred că se merită să-i fie motivate absențele! Personal, îi voi prezenta colegii și îi voi povesti în mare ce va avea de făcut! Cu siguranță voi fi interesat și eu cu ce idei va veni la primărie, mi le voi nota și eu și îmi voi da tot interesul ca acestea să devină proiectele noastre! Bineînțeles, pentru munca prestată, edilul șef va fi remunerat. Aștept cu interes desemnarea «primarului pentru o zi», mulțumesc!”, a scris primarul Tamaș, ieri dimineață, pe contul său de socializare.

Ulterior, a revenit cu o postare prin care anunța că inițiativa se extinde și la nivelul elevilor de liceu, întrucât mulți dintre aceștia s-au arătat interesați de acțiune.

„Actualizare: pentru că am primit deja mesaje foarte multe de la elevii noștri liceeni că vor și ei să intre în competiția aceasta, rog și liceenii să trimită un e-mail pe adresa primariasuletea@yahoo.com pentru a se înscrie la tragerea la sorți ce va avea loc miercuri, 17 aprilie, ora 15.00, și va fi girată de părintele paroh Marius Parpalea. Imediat după această tragere la sorți, va urma o altă tragere la sorți dintre elevul de la liceu și cel de la gimnaziu, pe care tot părintele o va face!”, a mai anunțat primarul Tamaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.