Dumitru Boroș și-a depus, oficial, candidatura pentru al treilea mandat

Primul aspirant la fotoliul de primar al Bârladului care a „inaugurat” Biroul Electoral de Circumscripție a fost candidatul PSD, Dumitru Boroș. Acesta, înconjurat de colegi de partid, a depus actele, devenind astfel un candidat oficial în lupta pentru Primărie.

Ieri, la ora 10.00, Biroul Electoral de Circumscripție (BEC) Municipală nr. 2 din Bârlad a fost luat cu asalt de social democrați, în frunte cu edilul șef al orașului, ex-liberalul Dumitru Boroș și proaspăt ales președinte al PSD Bârlad. Acesta a venit să-și depună oficial candidatura în lupta pentru fotoliul de primar de la alegerile locale din 9 iunie. Mai exact, pentru al treilea mandat de „gospodar șef” al Bârladului. Acesta a dat mâna cu toți membrii BEC-ului și a așteptat răbdător ca președintele, judecătorul Cătălin Constantin Crăciun, să verifice în mare actele aduse.

Boroș a fost însoțit de deputatul Adrian Solomon, președintele Organizației Județene a PSD Vaslui, senatorul Iulian Mihail Bîca, deputatul Eduard-Andrei Popica, precum și de colegii de partid care se află pe lista pentru Consiliul Local Municipal Bârlad.

„Bârladul se pregătește să își aleagă următoarea conducere locală, iar Partidul Social Democrat vă propune o echipă – primar și consilieri locali – de oameni profesioniști și experimentați, gata să continue schimbările semnificative pentru comunitatea noastră. Formată din avocați și economiști, din antreprenori locali și profesori, această echipă reflectă diversitatea și expertiza necesară pentru a conduce cu succes orașul nostru. Un aspect remarcabil al echipei noastre este că aceasta cunoaște în profunzime problemele și nevoile comunității și este pregătită să acționeze în interesul tuturor locuitorilor orașului nostru. Cu viziuni clare și un angajament profund față de bârlădeni, această echipă este pregătită să pună în aplicare politici și inițiative care să contribuie la o dezvoltare durabilă și armonioasă a orașului nostru”, a declarat Adrian Solomon.

Iată echipa PSD Bârlad:

Candidat la funcția de primar – Dumitru Boroș

Candidați la funcția de consilier local:

1. Dumitru Boroș

2. Carmen Dima Ifrim

3. Teodor Andrei Huiban

4. Florin Nelu Palade

5. Mihaela Grecu

6. Liviu Luca

7. Mircea Nicolaie Leonte

8. Mircea Florin Ferlovici

9. Cezar Toporaș Maftei

10. Ion Filip

11. Constantin Corneliu Pleșu

12. Georgică Florian Vulpe

13. Vasile Ivan

14. Alexandru Iulian Lupu

15. Mihai Gigel Zugravu

16. Florin Motrea

17. Marius Gîmbuță

18. Oana Maria Blaga

19. Sorinel Viorel Răducanu

20. Costel Zară

21. Daniel Angheluță

22. Ionuț Andrei

23. Adrian Todireasa

24. Rareș Popa

25. Florea Catană

26. Marius Bogdan Tămășanu

27. Camelia Monica Darie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.