Baschetbalistele de la Școala „Episcop Antonovici” Bârlad, campioanele Moldovei

În urma etapei regionale a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSS) la baschet, echipa de fete (gimnaziu) a Școlii Gimnaziale „Episcop Iacov Antonovici” Bârlad a ieșit campioană pe Moldova. Rezultatul le-a calificat pe sportive la etapa națională a ONSS, ce va avea loc între 9-12 mai, în județul Gorj.

Îndrumate de profesoara de sport Carmen Bighiu și cu sprijinul lui Vlad Sârbu, baschetbalistele școlii bârlădene și-au dovedit supremația în fața adversarelor de la școlile care au reprezentat celelalte județe din Moldova.

Faza zonală a ONSS la baschet (fete, gimnaziu) s-a desfășurat duminică, 7 aprilie, la Moinești, județul Bacău. Din echipa campioană fac parte următoarele eleve: Luana Rusu, Andreea Hanganu, Maria Popa, Nicoleta Huminic, Amalia Mihalcea, Karina Mereuță, Daria Smîntînă, Alessia Iancu, Maria Popoiu și Teodora Alexandru.

„Echipa Școlii Gimnaziale «Episcop Iacov Antonovici» Bârlad a scris istorie pentru județul Vaslui, fiind prima echipa de baschet calificată la faza națională. «Fetele de aur» au demonstrat că, prin muncă, ambiție, seriozitate și determinare, poți obține rezultate de excepție. Sunt pasionate de baschet, dar au rezultate deosebite și la școală, având note foarte bune. Implicare, emoție, pasiune și multă muncă sunt elementele definitorii. Felicitări fetelor, profesorilor coordonatori și părinților pentru acest rezultat deosebit! Adresăm mulțumiri conducerii școlii și doamnei inspector pentru educație fizică, Luminița Vîrlan, pentru sprijin și implicare! Mult succes la etapa națională, care va avea loc în Gorj, în luna mai!”, a transmis profesorul Vlad Sîrbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.