Vasluienii, invitați la manifestările organizate pentru ei de Ziua Jandarmeriei Române

Cu ocazia zilei de 3 aprilie, la împlinirea a 174 de ani de la înființarea Jandarmeriei, jandarmii vasluieni i-au invitat pe vasluieni să participe la evenimentele organizate de instiituție. Publicul poate admira tehnica folosită în misiuni, iar celor interesați de cariera de jandarm le este prezentată oferta ocuazională.

Cu ocazia Zilei Jandarmieri Române, miercuri, pe 3 aprilie 2024, la împlinirea a 174 de ani de la înființarea Jandarmeriei, vasluienii pot participa la manifestările dedicate lor, organizate cu acest prilej.

Doritorii pot admira tehnica, materialele și mijloacele folosite în misiunile specifice și autospecialele din dotarea Jandarmeriei Vaslui, iar celor interesați de o carieră în Jandarmeria Română le va fi prezentată oferta educațională în vederea participării la examenele de admitere la școlile postliceale sau Academia de Poliție. De asemenea, la activități va fi prezent și câinele jandarm Ares, care abia așteaptă să îi cunoască în special pe cei mici.

„Cu ocazia împlinirii a 174 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române – 3 aprilie 2024, jandarmii vasluieni vor desfășura o serie de activități în spațiul public pentru a marca această zi de importanță deosebită. Astfel, jandarmii vasluieni vor fi prezenți sâmbătă, 30 martie, la Value Center Bârlad, duminică, 31 martie în Parcul Copou din municipiul Vaslui, iar luni, 01 aprilie în Parcul Rodina din municipiul Huși. Activitățile de prezentare și promovare a instituției vor debuta în fiecare zi începând cu ora 11.00”, transmite Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui.

„Jandarmii vasluieni îi invită pe toți cetățenii să le fie alături pentru a sărbători această zi importantă”, spun jandarmii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.