Mașină răsturnată la Oțetoaia. Șoferul găsit decedat la 25 de metri de autoturism

În această dimineață, pompierii militari hușeni au intervenit la un accident produs pe DN 24A, în satul Oțetoaia din comuna Lunca Banului. Un autoturism s-a răsturnat în afara șoselei, șoferul fiind găsit la 25 de metri de autoturism cu leziuni incompatibile cu viața.

În această dimineață, pompierii militari hușeni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare) și o ambulanță SMURD tip B2 (echipaj de prim ajutor), pentru asigurarea măsurilor PSI în urma producerii unui accident rutier pe DN 24A, în zona localității Oțetoaia, comuna Lunca Banului. La intervenție a participat și un echipaj de ambulanță.

În accident a fost implicat un autoturism în care se afla o singură persoană.

„La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism răsturnat în afara părții carosabile (direcția Oțetoaia – Huși). Din autovehicul s-au scurs lichide combustibile. În autoturismul puternic avariat nu a fost găsită nicio persoană. La aproximativ 25 metri de autoturism, într-o zonă mlăștinoasă, a fost găsit trupul conducătorului auto. Din nefericire, victima prezenta leziuni incompatibile cu viața”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” Vaslui, în care se precizează faptul că pompierii militari au asigurat măsurile PSI specifice în astfel de cazuri, după care au curățat și spălat carosabilul.

Cercetările privind circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt efectuate de reprezentanții instituțiilor abilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.