Liberalul Lucian Braniște, candidatul PSD la Primăria Vaslui

Printr-o postare pe facebook, Organizația Județeană PSD Vaslui l-a anunțat pe Lucian Braniște, ales viceprimar de pe lista de consilieri locali ai PNL, drept candidat al partidului pentru funcția de primar al municipiului Vaslui.

Actualul viceprimar al municipiului Vaslui, ales consilier local pe lista PNL, dar recent exclus din acest partid, a fost desemnat ieri drept candidat al PSD pentru funcția de primar al municipiului Vaslui.

Pesediștii vasluieni au făcut anunțul printr-o postare pe pagina de socializare a Organizației Județene PSD Vaslui: „În cadrul Ședinței Biroului Permanent al Organizației Municipale PSD Vaslui, ca urmare a rezultatului sondajului realizat în municipiul Vaslui, în care vasluienii au avut posibilitatea să își exprime opțiunile de vot, s-a validat candidatura dlui. ing. Lucian Braniște la funcția de primar al municipiului Vaslui pentru alegerile locale din 9 iunie. Suntem deschiși și receptivi la dorințele și problemele expuse de dumneavoastră. Orice construcție politică care are drept scop și obiective specifice, bunăstarea vasluienilor și dezvoltarea municipiului Vaslui, reprezintă un semn de maturitate asumată și integrată la nivel de administrație publică locală. Împreună vom construi o echipă puternică, o echipă reprezentativă intereselor dumneavoastră, o echipă care să găsească soluțiile optime dezvoltării orașului!”.

Braniște este al doilea liberal vasluian cu notorietate sacrificat de președintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru, pentru a-i crea „pârtie” către candidatură „anonimului” Robert Vlada, un apropiat al său, devenit președintele Filialei municipale Vaslui a PNL, după excluderea și trimiterea în „exil” a fostului președinte Tudor Polak, un alt candidat redutabil care ar fi putut câștiga primăria pentru liberali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.