14 antrenori de copii și juniori, prezenți la cursurile World Rugby de la Bârlad

În ultimele patru zile ale lunii februarie, Academia Națională de Rugby a organizat, la Bârlad, trei cursuri adresate celor ce sunt pasionați de rugby și intenționează să își facă o carieră în sportul cu balonul oval. Acestea au avut loc în intervalul 26-29 februarie și se intitulează „Antrenarea copiilor”, „Activate” și „Level 1 Coaching XV”.

Conform oficialilor Federației Române de Rugby (FRR), la aceste cursuri au luat parte 14 antrenori, care activează deja la nivel de copii, juniori și chiar seniori, iar trainer World Rugby a fost Daniel Mitrea. De asemenea, au fost prezenți și educatorii World Rugby, Florin Ibănescu și Marius Secuianu, precum și trainerul World Rugby, Ciprian Popa.

Programul cursurilor de la Bârlad a fost următorul:

• Luni (26 februarie)

13.00 – 18.00 – Antrenarea copiilor, prima parte

• Marți (27 februarie)

09.00 – 11.00 – Antrenarea copiilor, partea a doua

11.00 – 12.30 – Activate, prima parte

17.30 – 18.30 – Activate,  partea a doua

• Miercuri (28 februarie)

14.00 – 18.30 – Curs Nivel 1 Antrenori, prima parte

• Joi (29 februarie)

09.00 – 12.30 – Curs Nivel 1 Antrenori, partea a doua.

„Totodată, a continuat și acțiunea de selecție pentru lotul național U18, după ce, în urmă cu două săptămâni, au fost văzuți jucătorii din Dobrogea și Muntenia. Acum, au fost testați cei din zona Moldova, respectiv 59 de sportivi din Tecuci, Galați, Focșani, Bârlad, Iași și Suceava, care au susținut o serie de teste fizice (probe de viteză, forță și test Bronco), după care, împărțiți în două echipe au disputat un joc de selecție”, au precizat reprezentanții FRR. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.