Vicepreședintele Ciprian Trifan, candidat al PSD pentru președinția Consiliului Județean

Ciprian Trifan, vicepreşedintele Consiliului Judeţean care a preluat prerogativele de preşedinte după arestarea fostului președinte Dumitru Buzatu, a fost validat, în cadrul Consiliul Politic Judeţean al PSD Vaslui, candidatul formaţiunii pentru funcţia de preşedinte al forului administrativ judeţean.„Singura candidatură, validată prin aclamaţie, nu neapărat printr-un vot, a fost a domnului Ciprian Trifan. Ca în Roma antică, aplauzele au fost îndelungi şi au fost susţinute de către toţi cei prezenţi, semn că e un moment de bucurie şi pentru organizaţie şi pentru primari. În perioada următoare vom începe să lucrăm la listele de consilieri judeţeni şi locali, astfel încât până la jumătatea lunii martie aceste lucruri să fie finalizate şi să intrăm în linie dreaptă pentru campanie”, a spus Adrian Solomon, președintele interimar al Organizației Județene a PSD Vaslui după ședința Consiliului Politic Județean în care au fost stabilite cea mai mare parte dintre candidaturile pentru alegerile locale din vară.

„Despre alianţe locale, decizia coaliţiei este să hotărască fiecare organizaţie în parte. Decizia noastră a fost să mergem singuri în alegeri. Evident, dacă cineva doreşte să se alinieze în spatele domnului Ciprian Trifan, este liber să ne propună un protocol de colaborare, de alianţă şi vom vedea care sunt căile de urmat”, a declarat Solomon.
„Este o candidatură care mă onorează, sper într-o campanie decentă, o campanie care să fie bazată pe proiecte şi pe dezvoltare, pentru că ani la rând am vorbit doar despre negativisme şi cred că este timpul să vorbim despre ce ne dorim cu adevărat să dezvoltăm în judeţul Vaslui”, a spus Ciprian Trifan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.