Târgul Apicol, în parcarea noului Bazar, 17 – 18 februarie

Târgul apicol de la Vaslui, ajuns la cea de-a IV-a ediție, va avea loc în perioada 17-18 februarie în parcarea noului bazar. Vasluienii vor putea degusta miere pură, polen, propolis, păstură și multe alte produse sănătoase și naturale, dar își vor putea achiziționa și echipamente, unelte și utilaje apicole.

„Ne vedem la Targul Apicol Vaslui editia a 4 a din data de 17-18 Februarie 2024 in parcarea noului Bazar din Vaslui, unde apicultorii vor descoperi o gamă largă de produse. și echipamente necesare activității lor”, le transmit vasluienilor organizatorii. „O călătorie în lumea fascinantă a apiculturii”, promit ei.

Organizat începând din anul 2018, târgul a devenit o tradiție în regiunea Vaslui, la manifestate paerticipând apicultori pasionați, experți și iubitori ai produselor apicole într-un singur loc.

Târgul îmbie prin diversitatea produselor apicole locale prezentate, vizitatorii vasluieni putând degusta miere pură, polen, propolis, păstură și multe alte produse sănătoase și naturale. Fiecare stand va oferi o gamă largă de produse, pregătite cu pasiune și grijă de către producătorii locali.

Mai mult decât atât, pentru cei care se ocupă cu apicultura târgul reprezintă o bună ocazie de a schimba informații, dar și posibilitatea de a-și achiziționa echipamente, unelte și utilaje apicole. „Fie că sunteți un apicultor experimentat în căutarea celor mai noi și inovatoare instrumente sau sunteți la început de drum și aveți nevoie de echipamente de bază, veți găsi tot ce vă trebuie pentru a vă dezvolta afacerea sau pasiunea în domeniul apicol”, transmit organizatorii.

„Pe lângă produsele apicole și echipamente, târgul va fi animat de prezentări și discuții captivante, despre cele mai recente tehnici de apicultură, strategii de îngrijire a stupilor și despre importanța conservării albinelor și a mediului înconjurător. Veți avea ocazia de a învăța de la experți în domeniu și de a vă împărtăși experiențele cu alți participanți pasionați de apicultură.

Indiferent dacă sunteți un apicultor profesionist sau doar începeți să explorați acest domeniu, Târgul Apicol de la Vaslui vă oferă o oportunitate unică de a vă conecta cu comunitatea apicolă locală și de a descoperi cele mai bune produse și instrumente disponibile pe piața apicolă”, spun organizatorii.

Organizatorii spun:

„Ne vedem la Targul Apicol Vaslui editia a -4 a din data de 17-18 Februarie 2024 in parcarea noului Bazar din Vaslui, unde apicultorii vor descoperi o gamă largă de produse și echipamente necesare activității lor.

Hrană și hrănitoare apicole: Veți găsi alimente nutritive și hrănitoare de calitate pentru albine, esențiale pentru menținerea sănătății coloniilor.

Faguri si ceară: Veti gasi faguri din ceara naturala de la diverese firme producatorare, ceară pură și echipamente pentru prelucrarea acesteia.

Echipamente de protecție apicole: Asigurați-vă siguranța cu echipamente de protecție profesionale, inclusiv costume, mănuși și măști.

Unelte și accesorii apicole: De la scule de bază la accesorii specializate, avem tot ce aveți nevoie pentru a vă ușura munca în stupină.

Site și filtre pentru miere: Descoperiți o varietate de site și filtre pentru a asigura o prelucrare eficientă și curată a mierii.

Centrifuge apicole și accesorii: Veti gasi centrifuge de ultimă generație și accesorii compatibile pentru extracția optimă a mierii.

Tratamente și unelte pentru tratament: Protejați-vă albinele cu tratamente eficiente și uneltele necesare administrării acestora.

Rame și accesorii: Veti gasi o varietate de rame și accesorii, adaptate nevoilor dumneavoastră, de la producatori diversi.

Stupi și accesorii: Veti gasi stupi de diferite dimensiuni și accesorii utile pentru întreținerea acestora, de la diferiti producatori.

Creșterea mătcilor: Veti vedea produse dedicate creșterii mătcilor, esențiale pentru dezvoltarea coloniilor de albine.

Ambalaje miere: Asigurați un ambalaj atractiv și sigur pentru mierea dumneavoastră cu ajutorul ambalajelor noastre specializatem, vino la targ sa gasesti o gama diversa de ambalaje de miere

Miere de albine, polen, propolis: Savurați gustul mierii pure, polenului și propolisului nostru.

Cadouri pentru apicultori: Găsiți cadoul perfect pentru apicultorii pasionați în gama noastră de produse tematice.

Cărți apicultură: Îmbogățiți-vă cunoștințele apicole cu selecția noastră de cărți de specialitate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.