„Miracolul” reprezentării în PSD Vaslui: Buzatu a fost partidul exact până în clipa arestării, nicio secundă după

Președintele interimar al PSD Vaslui, deputatul Adrian Solomon, a arătat, în cadrul unei conferințe de presă, modul „miraculos” în care funcționează partidul său pentru alegători: fostul președinte Dumitru Buzatu, arestat pentru luare de mită, i-a reprezentat pe pesediștii vasluieni, a fost imaginea partidului exact până în momentul reținerii, dar nicio secundă după. Astfel, a „explicat” Solomon, după ce și-a „verificat dulapul”, partidul nu poate deconta electoral faptele fostului lider, iar vasluienii nu au niciun motiv să sancționeze formațiunea…

În cadrul unei conferințe de presă prilejuită de desemnarea candidaților la alegerile locale, preşedintele interimar al PSD Vaslui, deputatul Adrian Solomon, a declarat că organizaţia pe care o conduce nu are niciun motiv să sufere pierderi electorale pentru „întâmplarea” prin care a trecut fostul lider, Dumitru Buzatu, arestat preventiv pentru luare de mită. Poate că Dumitru Buzatu era reprezentativ și asumat ca lider în momentul reținerii sale de către procurorii Direcției Generale Anticorupție, dar din chiar secunda arestării sale trebuie să devină nereprezentativ în ochii electoratului. Aceasta a fost demonstrația „fenomenului” încercată de Solomon..  
„Faptele de orice natură sunt individuale. (…) Domnul Buzatu nu mai este membru al PSD, nu mai candidează, şi-a rezolvat electoratul problema din punctul acesta de vedere al decontului. Să încerci să pui anatema asupra întregii organizaţii pentru faptele unui om este exagerat, pentru că nu toţi avem aceleaşi năravuri şi dacă nu avem aceleaşi năravuri, nu avem nici aceleaşi culpe şi nici aceleaşi vini de dus cu noi. Prin urmare, cei care stau în faţa dumneavoastră aici nu au a-şi reproşa nimic. Mi-am verificat dulapurile, nu am schelete în ele”, a spus deputatul pesedist, cel care, cu chiar o lună în urmă, declara că nu se va dezice niciodată de Dumitru Buzatu: „Am lucrat cu domnia sa foarte mult şi foarte bine şi nu mă voi dezice niciodată de omul Dumitru Buzatu, omul politic Dumitru Buzatu, cel care a avut multe lucruri bune de transmis celor din jurul său”.

Prin urmare electoratul vasluian trebuie să uite faptele sau să considere că acțiunea fostului președinte de a lua mită nu reprezintă partidul. Iar dacă se va întâmpla din nou, un alt presedist de frunte sau cu funcții importante în partid va fi prins cu mită, trafic de influență sau altă infracțiune …Ei, bine, dar este evident: acest electorat vasluian trebuie să uite și să desconsidere din nou! Aceasta a fost „logica” folosită de noul președinte al PSD Vaslui.

Reamintim că fostul președinte al PSD Vaslui și Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost arestat preventiv pe 23 septembrie 2023, pentru comiterea infracţiunii de luare de mită.
Buzatu a fost prins în flagrant de procurorii anticorupţie când primea 1,25 milioane de lei mită pentru a favoriza o firmă să obţină un contract. El se află în prezent în arest la Penitenciarul Vaslui. 

6 COMENTARII

  1. Birladenii, au condus si conduc Vasluiul. Rromii PSD.. Raducanu. In extaz de bucurie..chiar daca toate neamurile de rromi l au parasit…Optarii Bobica… la ce avere are ce i mai trebuie si politica.. Sergiu, bisnitar de masini seco hend..parasit de toate neamurile.Lupu sa cam indepartat de PSD.. Vaiii…. rromii daca ar pune liste pe partida lor ar fi nuli.

  2. Un papagal de shaormar, un brunet de etnie ♣️, o scursura PSD-ista, face parte din clanul lui Buzatu de șarlatani, nu uitați de cazul shaormeria, unde nu a respectat legea și a sfidat autoritățile statului! Ce om să fie? Aroganță, infatuare, prosteală, pe scurt, un dobitoc.

  3. Borfași au fost…. borfași sint încă….. și vor fi borfași neamului romanesc….. mirlani cu mentalitate de ev mediu…… intunecat…..Elita forjei proletare… repetenți din clasa pregătitoare….. bolovani….. de aŕătura

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.