Gripa și Covidul modifică programul de vizite la Spitalul „Elena Beldiman” Bârlad

După nici un an în care aparținătorii și-au putut vizita bolnavii internați în secțiile Spitalului de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad într-un interval orar larg, conducerea unității medicale a anunțat restricții, prin intrarea în vigoare a unui nou program în care rudele pacienților au voie să-i viziteze. Modificarea are loc în contextul creșterii numărului de cazuri de gripă și de Covid și are în vedere limitarea îmbolnăvirilor. 

Anunțul a fost făcut miercuri, 21 februarie, prin intermediul unui comunicat de presă remis de către reprezentanții spitalului. Astfel, potrivit documentului publicat pe pagina de internet și pe cea de facebook a unității, de astăzi, 22 februarie 2024, accesul vizitatorilor se va efectua după următorul program: Luni – Vineri (12.00-13.00 și 18.00-19.00) și Sâmbătă – Duminică (10.00-12.00 și 15.00-16.00).

„Ca urmare a creșterii numărului de cazuri confirmate de Covid și Gripă, vă informăm că, începând cu data de 22.02.2024, conducerea unității a hotărât limitarea programului de vizită în următoarele trei săptămâni, pentru limitarea extinderii cazurilor de IAAM Covid/Gripă în toate secțiile și compartimentele unității noastre. Se va permite accesul doar a unui vizitator la un pacient. Durata de vizitare va fi de 5 minute. Vizitatorii vor purta echipament de protecție la intrarea în secție (mască, halat, papuci de unică folosință). La intrarea și părăsirea salonului/spitalului, vizitatorii își vor dezinfecta mâinile prin frecare, aplicând dezinfectantul existent într-un dispenser de perete, amplasat la loc vizibil”, au transmis reprezentanții spitalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.