Căutat de autoritățile din Germania pentru furt, depistat și reținut la Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova căutat de autorităţile din Germania, el fiind cercetat pentru infracţiunea de furt din proprietatea privată săvârşită pe teritoriul acestui stat.

Pe 04 ianuarie, în jurul orei 06.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieși din țară, pasager într-un autocar, un bărbat cu cetățenie Republica Moldova, de 25 de ani.

La controlul de frontieră, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului exista o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare emis de autorităţile din Germania, el fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt din proprietatea privată  pe teritoriul acestui stat.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.